'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΤΕΝΝΙΣ: ΑΠΟ ΤΑ... ΣΕΞΥ ΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!!!!

Πρόκειται για ένα από τα πιο… θεαματικά Ολυμπιακά αθλήματα. Αρκεί το βλέμμα του φίλαθλου να μη παρακολουθεί την ελλειπτική τροχιά που διανύει το μπαλάκι αλλά τις προσπάθειες των αθλητριών που τα δίνουν (και τα δείχνουν) όλα πάνω στην προσπάθειά τους να διακριθούν. 

Βεβαίως δεν έχει το σασπένς του ποδοσφαίρου, αλλά εκεί μιλάμε για 22 νταγκλαράδες που τρέχουν πάνω κάτω, ενώ εδώ για δυο κορίτσαρους- διότι συνήθως οι αθλήτριες του τένις δεν διακρίνονται μόνο για τα αθλητικά τους προσόντα, αν εννοείτε τι εννοώ- που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εν προκειμένω παρουσιάζονται κάποιες… καθαρά αθλητικές φάσεις που συγκεντρώνουν και άλλα ενδιαφέροντα.

Και για να μαθαίνουμε και κάποια πράγματα- για όσες και όσους έχουν… φωτογραφική μνήμη: Το τένις έχει ρίζες στην αρχαία Ελλάδα και ονομαζόταν σφαιριστική (καμία σχέση με τα λεγόμενα παλαιότερα σφαιριστήρια τα οποία ήταν τα μπιλιαρδάδικα και ήταν τόπος συνάντησης μαθητών που επιδίδονταν κατά συρροή στο άθλημα της κοπάνας). Παιζόταν με μπάλα και τα χτυπήματα γίνονταν με τους ώμους ή τα χέρια. Με την πάροδο των χρόνων έδεναν ένα τετράγωνο κομμάτι ξύλου στο βραχίονα και με αυτό προσπαθούσαν να χτυπήσουν τη μπάλα. 

http://www.gazzetta.gr

ΤΟΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου