'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΑΦΟΡΗΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.!!

Προβλήματα χώρου και όχι μόνο αντιμετωπίζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία. Για τα δεδομένα μιας υπολογίσιμης χώρας στον Μουσουλμανικό κόσμο ,η πρεσβεία τους είναι μικρή, ενώ κυριολεκτικά ασφυκτιούν οι επικεφαλής και λοιποί υπάλληλοι των FBI-CIA-DRUGS ENFORCEMENT AGENCY κλπ(έλλειψη γραφείων).

Συγκεκριμένα προγράμματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν εκεί, για αυτό το λόγο πολλές φορές Αμερικανοί διπλωματικοί και στρατιωτικοί επίσημοι τα σαββατοκύριακα μεταβαίνουν(!) στην βάση του ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ και μελετούν τα διαβαθμισμένα και άλλα έγγραφα.

Επίσης δεν έχουν δοθεί πόροι για την χρηματοδότηση διαφόρων προγραμμάτων με αποτέλεσμα να καθυστερούν πολύ και να δημιουργούνται άλλα προβλήματα.


Σημειώνω ότι υπάρχει η 118 σελίδων ΕΚΘΕΣΗ /REPORT OF INSPECTION/ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ/ISP-1-10-55A που τα καταγράφει λεπτομερώς. Επίσης να προσθέσω ότι τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί στην πρεσβεία και στο ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ λόγω των πολλών Ιρανών που ζητάνε VISA για τις ΗΠΑ(μόνο μέσα στον Ιούλιο 2010 ο αριθμός έφθασε τους 8370).

Τέλος στις ΗΠΑ η ΒΟΥΛΗ των ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ , αμέσως μετά το πέρας των διακοπών θα εντάξει την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΗΗ («φιλανθρωπική» οργάνωση που έδρασε στον στολίσκο για τη ΓΑΖΑ) στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων-ομάδων.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 ΠΗΓΗ

 ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://nationalpride.wordpress.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου