'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Celebrity Waters: Οι παραλίες που επιλέγουν οι επώνυμοι!!!!


Εξωτικές αμμουδερές παραλίες. Γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι celebrities τις επιλέγουν για ν’ απλώσουν το κορμί τους. Μάθε που θα τους εντοπίσεις, κι αν αντέχει η τσέπη σου κάνε μια βουτιά και για μας!

Μαλδίβες

Οι παραλίες εδώ είναι περικυκλωμένες από κοραλλιογενής υφάλους και εκτείνονται στους πρόποδες προϊστορικών ηφαιστείων. Μπορείς να φανταστείς ωραιότερο μέρος για το μπάνιο σου; Είναι εκπληκτικός προορισμός αν σ’ αρέσουν οι καταδύσεις και σίγουρα θα συναντήσεις του πιο ωραίους βυθούς που έχεις δει. Οι επώνυμοι που προτιμούν τις παραλίες στις Μαλδίβες είναι η Beyoncé με τον Jay-Z, η Kate Moss, η Eva Longoria, ο Jude Law και η Penelope Cruz.



Μαγιόρκα

Είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά των Βαλεαρίδων και οι παραλίες της γεμάτες επωνύμους. Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas έχουν το δικό τους σπίτι εδώ όπως και αρκετοί αθλητές και τραγουδιστές απ’ όλο τον κόσμο. Όταν τελειώσεις την ηλιοθεραπεία σου στις αμμουδερές παραλίες του νησιού, κάνε μια βόλτα στην οροσειρά Serra de Tramuntana ανάμεσα σε ατέλειωτους ελαιώνες και δάση γεμάτα πεύκα. Απλά υπέροχο.



Turtle Island (Νησί της Χελώνας)

Το κανονικό του όνομα είναι Nanuya Levu και ανήκει στα νησιά Φίτζι. Ονομάστηκε Turtle Island το 1972 από τον βρετανό Richard Evanson, ο οποίος το αγόρασε κιόλας. Από τότε μετατράπηκε σ’ έναν επίγειο παράδεισο με αρκετούς αστέρες να το επισκέπτονται, όπως η Britney Spears και η Jessica Simpson. Το νησί δέχεται μέχρι 28 επισκέπτες και μπορείς αν θες να νοικιάσεις και μια από τις 14 παραλίες του. Αν το αντέχει η τσέπη σου, αξίζει τον κόπο.



South Beach

Οι λάτιν ρυθμοί στις νότιες ακτές του Μαϊάμι κάτι προκαλούν στους επισκέπτες του, τουλάχιστον έτσι λένε η Jennifer Lopez και η Shakira. Η λεωφόρος Ocean Drive σε οδηγεί παράλληλα με τις ακτές του Ατλαντικού, όπου οι διάσημοι «παρκάρουν» τα σκάφη τους και διασκεδάζουν στις αμμουδιές.



Anguilla

Το καλύτερο μ’ αυτό το νησί είναι η έλλειψη ανάπτυξης. Ούτε καζίνο, ούτε κλαμπ, ούτε φασαρία, και ίσως γι’ αυτό το επιλέγουν τόσο επώνυμοι για να ηρεμήσουν όπως η Courteney Cox και ο David Arquette. Γαλήνη είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει και είναι γεμάτο από απάτητες και ήσυχες παραλίες.



Saint-Tropez

Μην μπερδεύεσαι, δεν ανήκει στον Puff Daddy αλλά σίγουρα φιγουράρει στους κοινωνικούς κύκλους. Τα πάρτι του σε ιδιωτικά σκάφη στις ακτές γράφουν ιστορία, ενώ κι άλλοι επώνυμοι όπως η Lara Flynn Boyle και ο Jack Nicholson συχνά κάνουν την ηλιοθεραπεία τους στις παραλίες του.



Λίμνη Κόμο

Δεν είναι τόσο οι παραλίες που προσελκύουν τους επώνυμους, όσο το φυσικό, γραφικό περιβάλλον της λίμνης. Οι παραλίες Menaggio και Tremezzo είναι τα καμάρια της. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις δραστηριότητες στη λίμνη, όπως οι βαρκάδες, η ιππασία στα παράλια και οι πτώσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αφού την επιλέγει ο George Clooney κάτι θα ξέρει.



Bora Bora

Στην καρδιά της γαλλικής Πολυνησίας, βρίσκεται ο παράδεισος του νησιού Bora Bora. Λαμπερές κυρίες, όπως η Charlize Theron, η Sharon Stone και η Nicole Kidman έχουν εντοπιστεί να λιάζονται στις αμμουδερές του παραλίες, έχοντας το πλεονέκτημα μιας ήσυχης ιδιωτικής παραλίας με καλύβες και εξωτική θέα από το ηφαίστειο και τις μικρές λιμνοθάλασσες.



Cabo San Lucas

Βρίσκεται στο Μεξικό, σε απόσταση αναπνοής από το Λος Άντζελες, γι’ αυτό άλλωστε το επιλέγουν τόση διάσημοι όπως ο John Wayne και ο Ernest Hemingway τις παλιότερες εποχές και όπως ο Dustin Hoffman σήμερα. Ιδανικός προορισμός αν αγαπάς τα extreme sport στην παραλία.



Bondi Beach

Από σερφινγκ και καταδύσεις, μέχρι χαλάρωση και ηλιοθεραπεία για μαύρισμα, αυτή η παραλία στο Σύδνεϋ τα έχει όλα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και η αγαπημένη της Paris Hilton. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρει. Όποτε αν βρεθείς να λιάζεσαι εκεί τριγύρω ρίξε καμιά ματιά δεξιά αριστερά γιατί και η Nicole Richie και ο Hugh Jackman μπορεί να είναι τριγύρω.




ΠΗΓΗ: http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου