'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί σκότωσαν την 33χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της;;

Τρόμος στην Καλλιθέα! Aγνωστος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε 33χρονη μπροστά στα έντρομα μάτια της τετράχρονης κόρης της, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το εννέα μηνών βρέφος του θύματος!

Το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έγινε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 χθες το μεσημέρι, όταν άγνωστος φορώντας μάσκα χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της 33χρονης στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, όπου ήταν μόνη της με τα παιδιά, αφού ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του. Την πόρτα άνοιξε το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο όπως είπε στους αστυνομικούς, είδε έναν άνδρα με μάσκα.

Στη συνέχεια δράστης και θύμα λογομάχησαν και ακολούθησε συμπλοκή που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της 33χρονης, η οποία δέχτηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι από όπλο των εννέα χιλιοστών. Αμέσως μετά ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης εξαφανίστηκε, αφήνοντας το κοριτσάκι να ουρλιάζει πάνω από το πτώμα της μητέρας του.

Οι γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και πάγωσαν βλέποντας την 33χρονη σε μια λίμνη αίματος και το κοριτσάκι δίπλα της να σπαράζει στο κλάμα. Οπως είπαν στην «Espresso», επρόκειτο για ένα αγαπημένο ζευγάρι που δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τη γειτονιά με καβγάδες ή συγκρούσεις.

Ο Σταύρος Κουτουλάκης, ο οποίος υπήρξε και αυτήκοος μάρτυρας του πυροβολισμού, γνωρίζει πολλά χρόνια την οικογένεια της 33χρονης και το ίδιο το θύμα, το οποίο ψώνιζε συχνά από το μαγαζί του: «Γύρω στις 12.00 άκουσα το “μπαμ”, αλλά δεν έδωσα σημασία. Επειτα από λίγο είδα περιπολικά να περνούν μπροστά από το μαγαζί και κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Πήγα μέχρι τη γωνία και εκεί οι γείτονες μου είπαν ότι σκότωσαν μια κοπέλα» δήλωσε ο κ. Κουτουλάκης, προσθέτοντας ότι αδυνατεί να καταλάβει τι [Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 33χρονης μιλά στο κινητό του τηλέφωνο λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του.] ι είδους κίνητρα κρύβονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία της 33χρονης:

«Σαν παιδί μου την ήξερα. Ερχόταν συχνά και ψώνιζε από εδώ. Ηταν πολύ καλή κοπέλα, γι’ αυτό είμαι συγκλονισμένος. Την οικογένεια του άντρα της τη γνωρίζω από το 1965. Είναι όλοι τους πολύ καλοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τη σκότωσαν» κατέληξε, εμφανώς ταραγμένος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, η τετράχρονη κόρη και το εννέα μηνών βρέφος της, που είδαν να σκοτώνουν μπροστά τα μάτια τους τη μητέρα τους, μεταφέρθηκαν σε φιλικό σπίτι της οικογένειας και παρακολουθούνται από ψυχολόγους οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε στις ψυχούλες τους το τραγικό συμβάν. Κλονισμό υπέστη και ο άντρας της άτυχης γυναίκας, ο οποίος την ώρα δολοφονίας της γυναίκας του έλειπε στην εργασία του.


Ποιον δείχνουν οι μαρτυρίες

Στο φιλικό, αλλά και το συγγενικό περιβάλλον της 33χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου στρέφονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής για το στυγερό έγκλημα οι ειδικοί της Ασφάλειας είναι, δυστυχώς, μηδαμινά.

Ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θύμα και θύτης γνωρίζονταν, και μάλιστα πολύ καλά, γιατί σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες προτού πέσουν οι πυροβολισμοί που έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής της 33χρονης, τους άκουσαν να λογομαχούν στην εξώπορτα του διαμερίσματος - χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις. Λόγω έλλειψης όμως περισσότερων στοιχείων, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό του πληρωμένου συμβολαίου θανάτου από άτομο με το οποίο ενδεχομένως η 33χρονη να είχε διαφορές.


Πάντως, όλο το σκηνικό της δολοφονίας δεν δείχνει άνθρωπο επαγγελματία του είδους, καθώς ο πληρωμένος εκτελεστής ποτέ δεν θα σκότωνε το θύμα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι και, κυρίως, μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Αντίθετα, ένας άνθρωπος που μισεί και είναι «τυφλωμένος» δεν διστάζει να πάει στο σπίτι του θύματος και να το εκτελέσει εν ψυχρώ, πυροβολώντας το στο κεφάλι.


madata.gr
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου