'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Επιτήδειοι απατεώνες μας κλέβουν στη βενζίνη με προηγμένης τεχνολογίας "τσιπάκι" και κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, στην τσέπη και αφορολόγητα!!!!

Η καταγγελία έγινε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης. Απειλεί με λουκέτα και αφαίρεση αδειών

 Mε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας , επιτήδειοι πρατηριούχοι πειράζουν τις αντλίες καυσίμων με αποτέλεσμα να κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, στην τσέπη και αφορολόγητα! 

Την κλοπή κατήγγειλε η ίδια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων. Παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, απειλεί με λουκέτα και αφαίρεση αδείας. 

Το υπουργείο με σχετική ανακοίνωση προαναγγέλλει αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τέτοια κρούσματα, με ποινές όπως είναι η αναστολή λειτουργίας πρατηρίων που παρανομούν, έως και οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, πέραν των χρηματικών προστίμων.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι για πρώτη φορά τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα προέβησαν σε 50 ελέγχους και εντόπισαν τον τελευταίο καιρό, μηχανισμούς καταδολίευσης αντλιών υγρών καυσίμων, που εξαπατούσαν και έκλεβαν τους καταναλωτές. Κατόπιν τούτου, προέβησαν σε σφράγιση των παράνομων αντλιών.



http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου