'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Σχεδίασε την απαγωγή της για να τον δοκιμάσει!!!!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια… σκόπευε να εξασφαλίσει μια γυναίκα, η οποία ήθελε να δοκιμάσει την πίστη του συζύγου της, λαμβάνοντας και ένα τεράστιο ποσό για ψώνια!

Η Ισπανίδα σκηνοθέτησε την απαγωγή της, στέλνοντας μια φωτογραφία στο σύζυγό της που την έδειχνε με δεμένα χέρια και πόδια. 

Η γυναίκα ζητούσε 17.000 λίρες (20.000 ευρώ) ως λύτρα από το σύζυγό της. Η είδηση για την απαγωγή ήρθε στο κινητό τηλέφωνο του άνδρα, με το μήνυμα να επαναλαμβάνεται συνεχώς, μαζί με προειδοποιήσεις να μην ενημερώσει την αστυνομία, πράγμα που δεν τήρησε.

Σε συνεννόηση με την αστυνομία έδωσε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν οι «απαγωγείς». Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και εντόπισε το αυτοκίνητό της στην πόλη Gandia στις ακτές της Μεσογείου. Η γυναίκα οδηγούσε μόνη και υγιέστατη το αυτοκίνητό της, κατευθυνόμενη σε εμπορικό κέντρο.

Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι μόλις είχε απελευθερωθεί και προσπαθούσε να γυρίσει στον άνδρα της. Αργότερα, ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της «για να διαπιστώσει τι θα έκανε ο σύζυγός της γι' αυτήν». Βέβαια, ήθελε να «επενδύσει» και τα χρήματα σε ατελείωτο shopping.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου