'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Της έκανε πρόταση γάμου στη μέση του γηπέδου και αυτή έφυγε τρέχοντας!!!!!

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ένας οπαδός της Cercle Brugge θα την θυμάται μάλλον για πολλά χρόνια... 

Ο νεαρός Frank, πήρε την αγαπημένη του Natalie και πήγαν να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση Cercle Brugge – Standard Liege για το Βελγικό πρωτάθλημα. 

Εκεί έλαβε τη μεγάλη απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και σε όλο τον κόσμο που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο.

Ο νεαρός άνδρας ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους του σταδίου και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο εκφωνητής του γηπέδου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το «ερωτευμένο» ζευγάρι. Τον λόγο αρχικά πήρε ο εκφωνητής και αφού έκανε τον απαραίτητο πρόλογο, έδωσε στη συνέχεια το μικρόφωνο στον «καψούρη» Frank, ο οποίος με τη σειρά του γονάτισε και ζήτησε από την Natalie να τον παντρευτεί. Εκείνη αντί να δεχτεί και να τον πνίξει στις αγκαλιές και στα φιλιά, σάστισε, έβαλε τα κλάματα, είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» και έφυγε τρέχοντας.

Ο Frank δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί και έμεινε αποσβολωμένος μέσα στο γήπεδο. Ταπεινωμένος και εμφανώς απογοητευμένος αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι συνοδεία του εκφωνητή, ενώ το κοινό που παρακολούθησε από τις εξέδρες το όλο σκηνικό ξέσπασε σε γέλια.

Η χυλόπιτα που δέχτηκε ο Frank δημοσίως, ανάγκασε πολλά μέσα να ασχοληθούν με το θέμα. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με το συμβάν, αλλά αυτή που προκάλεσε αίσθηση και έδωσε άλλη διάσταση στην υπόθεση, ήταν η αποκάλυψη στην οποία προέβη η έγκυρη ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», και σύμφωνα με την οποία τόσο η πρόταση γάμου όσο και το όχι της Natalie, ήταν μια καλοστημένη φάρσα.

Η εφημερίδα στο σχετικό της δημοσίευμα αναφέρει ότι το υποτιθέμενο ζευγάρι, Frank και Natalie, υποδύθηκαν δύο επαγγελματίες Φλαμανδοί ηθοποιοί, οι Rik Verheye και Anneke Van Hoof και η πρόταση γάμου αλλά και η χυλόπιτα, μάλλον ήταν μέρος των γυρισμάτων που κάνουν για μια νέα τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν.

Αληθινή ή όχι η χυλόπιτα μέσα σε ένα γήπεδο είναι πάντα ένα ενδιαφέρον θέμα. Το Sportena.com σας παραθέτει το σχετικό video και αφήνει τα όποια συμπεράσματα για σας.

 
Δείτε σε video την Χριστουγεννιάτικη χυλόπιτα που «έφαγε» ο οπαδός της Cercle Brugge






stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου