'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Γέννησε στην τουαλέτα και πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια...!!!


Μια 30χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις αρχές, είναι εκείνη που ενώ γέννησε μόνη της μέσα στην τουαλέτα του αεροδρομίου στο Dubai, στραγγάλισε το νεογέννητο βρέφος της, πέταξε το μικροσκοπικό του σώμα σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έφυγε με το πρώτο αεροπλάνο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πτώμα του νεογέννητου βρέφους ανακάλυψαν λίγη ώρα αργότερα οι καθαρίστριες, όταν μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο, τις ενημέρωσε για μια λίμνη αίματος στην τουαλέτα. Το βρέφος βρισκόταν μέσα στον κάδο, πλημμυρισμένο από αίμα και τυλιγμένο με μια πλαστική σακούλα.


Παρότι το νεογέννητο μωρό προσπαθούσε ακόμα να ανασάνει και να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς η ομάδα διάσωσης και οι εθελοντές που έσπευσαν στο σημείο, δεν κατάφεραν να το σώσουν. Όπως πιστεύουν οι αρχές, η γυναίκα γέννησε το μωρό και έκοψε τον ομφάλιο λώρο με τα ίδια της τα χέρια.


Η 30χρονη, που μάλλον έχει καταγωγή από την Αιθιοπία, έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και τώρα καταζητείται από την αστυνομία. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το κατά πόσο η γυναίκα είναι μόνιμη κάτοικος του Ντουμπάι, τουρίστρια ή απλά βρέθηκε στο αεροδρόμιο πριν συνεχίσει για τον κανονικό προορισμό της.


Είναι αρκετά σύνηθες για τις γυναίκες στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν έχουν σεξουαλική ζωή ή γεννήσουν παιδί εκτός γάμου, να αναγκάζονται είτε να εγκαταλείψουν τη χώρα είτε το παιδί τους. Σε αντίθετη περίπτωση, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 χρόνων.
 
 
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=97383

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου