'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΗΛΕΙΑ: Εκλεψαν μέχρι και το σπίτι του παπά...!!!!

Κ
οσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 8.000 έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι 44χρονου ιερέα στον Πύργο (οδός Σαρανταπόρου 43). 

Σύμφωνα με δήλωση - κατάθεση του παθόντα η κλοπή πρέπει να έγινε την 22 Δεκεμβρίου, από 16:00 έως και 21:30. 

-Στα Λαστέικα, 53χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι εισήλθαν από το παράθυρο της ισόγειας κατοικίας του και αφαίρεσαν χρυσαφικά, μια τηλεόραση plasma 48 ιντσών και δύο κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 15.000.
-Ένα ΙΧ αυτοκίνητο κατήγγειλε ότι του έκλεψαν από το σπίτι του στην οδό Αλφειού στον Πύργο ο Γ.Τ. από τα Άγναντα.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι και ασφαλισμένο ενώ η κλοπή τοποθετείται κατά το διάστημα απουσίας του ιδιοκτήτη, από 30 Ιουλίου έως και σήμερα 28 Δεκεμβρίου που διαπιστώθηκε η κλοπή.
-Δύο χτυπήματα κατάφεραν στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης οι διαρρήκτες. Συγκεκριμένα αφαίρεσαν από αποθήκη πέντε αλυσοπρίονα, έναν ηλεκτρικό τροχό κοπής, ένα τρυπάνι και τρεις τανάλιες, συνολικής αξίας 2.000.

Σε άλλο σημείο του χωριού, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, αφαίρεσαν από το σπίτι 68χρονου μια μοτοσικλέτα μάρκας Honda και χρώματος κόκκινου. 

-Στο Α.Τ. Γαστούνης προσήλθε σήμερα ένας 36χρονος και κατήγγειλε την κλοπή της μοτοσικλέτας του μάρκας Yamaha. Η μοτοσικλέτα εκλάπη από αγνώστους ενώ ήταν παρκαρισμένη μπροστά από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης. 

-Τέλος, μερικοί κλέφτες αρκούνται απλά στην αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δύο τέτοιες περιπτώσεις καταγράφει το αστυνομικό δελτίο. Η μία αφορά την αφαίρεση δύο κρατικών πινακίδων αλλά και της άδειας κυκλοφορίας από σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Παυσανία στον Πύργο. 

Η κλοπή τοποθετείται χρονικά από 25 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα 28 Δεκεμβρίου. 

Επίσης, μια 26χρονη γυναίκα από την Αλβανία κατήγγειλε σήμερα στο ΑΤ Αμαλιάδας την απώλεια της μπροστινής πινακίδας κυκλοφορίας του ΙΧ αυτοκινήτου της. 


iliatora.gr
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου