'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Έξω φρενών ο Σαμαράς με τον σύμβουλό του Φ. Κρανιδιώτη..!!!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη ΝΔ, από άρθρο συμβούλου του Α. Σαμαρά που αποκαλεί “ντιντήδες” στελέχη του κόμματος, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι “με αδερφίστικα κόλπα” δεν κάνεις πολιτική! 

Στελέχη του κόμματος, σφόδρα ενοχλημένα από τα όσα γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και διαμηνύουν ότι ο μυστικοσύμβουλος του Προέδρου πρέπει να αποδοκιμαστεί και να εκδιωχθεί.

Ο Φ. Κρανιδιώτης, ανήκει στην ομάδα του “Δικτύου 21”- όπως και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ομάδα που διαδραματίζει ρόλο στα τεκταινόμενα της Ρηγίλλης και προσπαθεί να επηρεάζει τον Α. Σαμαρά σε κρίσιμες αποφάσεις.

Ο Σαμαράς  εμφανίζεται από το fimotro έξαλλος με όλα όσα έγραψε ο Φ. Κρανιδιώτης ενώ το γνωστό blog ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. από το πρωί γίνεται αποδέκτης φρικτών παραπόνων από πρώην υπουργούς, συνεργάτες του, βουλευτές και τομεάρχες οι οποίοι θέλουν την αποδοκιμασία του γνωστού δικηγόρου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σαμαράς πιέζεται να αποδοκιμάσει αυτές τις ακραίες και άγνωστες με το ήθος και την ιστορία της Ν.Δ. απόψεις και ήδη πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε γύρο τηλεφωνημάτων σε εκδότες και διευθυντές των ΜΜΕ για να μεταφέρει την οργή του Α. Σαμαρά.


http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου