'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

90.000 δολάρια για το φέρετρο του δολοφόνου του JFK..!!!

Από την ημέρα που ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Τζον Κένεντι έγινε κάτι σαν... μυθικό πρόσωπο. Ίσως έτσι εξηγείται γιατί κάποιος έδωσε σχεδόν 90.000 δολάρια για να αγοράσει το φέρετρό του.

Ο,τιδήποτε άλλωστε σχετίζεται με τον JFK «πουλάει» σαν τρελό! Η δημοπρασία έγινε στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε από τα 1.000 δολάρια και δυο άτομα «πάλεψαν» μέχρι τέλος για την πλειοδοσία.

Πρόκειται για το φέρετρο στο οποίο ετάφη αρχικά ο Όσβαλντ, που δολοφονήθηκε λίγο αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον πρόεδρο Κένεντι το 1963. Το 1981 η χήρα του Όσβαλντ ζήτησε την εκταφή της σορού του συζύγου της και την ταφή του σε νέο φέρετρο.

Ο διευθυντής του γραφείου κηδειών στο Τέξας, αποφάσισε να κρατήσει το πρώτο φέρετρο και να πουλήσει σε δημοπρασία.

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ πυροβόλησε και σκότωσε τον Τζον Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου του 1963, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος επισκεπτόταν το Ντάλας. Συνελήφθη μια ώρα μετά και δυο μέρες αργότερα, δέχτηκε δολοφονήθηκε με δυο σφαίρες. Δε δικάστηκε ποτέ.

Η εκταφή του, το 1981, έγινε για να καταρριφθεί η θεωρία που έλεγε πως ο άνδρας που ήταν θαμμένος στον τάφο του Όσβαλντ, ήταν ένας Σοβιετικός κατάσκοπος, που είχε κλέψει την ταυτότητα του Όσβαλντ και είχε δολοφονήσει τον Κένεντι.


NewsIt.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου