'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι δέκα βουλευτές που τα "βάζουν" με τον πρωθυπουργό...!!

Οι δέκα βουλευτές κάνουν λόγο για έλλειψη ισχυρής διεύθυνσης και σταθερής γραμμής και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για τις συνέπειες...

Δέκα βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης με συνεντεύξεις τους στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή αφήνουν σοβαρότατες αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και της ικανότητας του πρωθυπουργού να διευθύνει την κυβέρνηση.

Οι δέκα βουλευτές κάνουν λόγο για έλλειψη ισχυρής διεύθυνσης και σταθερής γραμμής και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου για τις συνέπειες, ανοίγοντας έτσι ξανά τον κύκλο των σεναρίων για πρόωρες εκλογές.

Μερικοί από τους συγκεκριμένους βουλευτές χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση “φτερό στον άνεμο” κι άλλοι κάνουν λόγο για έλλειμμα σοσιαλισμού και εσωκομματικής δημοκρατίας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς τους πρωτοκλασάτους της κυβέρνησης.

Το κλίμα αυτό υπάρχει ήδη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, με το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει λόγο ακόμα και για προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο, στην οποία παραδοσιακά μιλάει ο πρόεδρος του κόμματος πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού.

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt κανένα μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έχει ζητήσει τον λόγο στη συνεδρίαση του Σαββάτου, αλλά αναμένεται με ενδιαφέρον εάν κάποιος πάρει τον λόγο τι θα πει για την κυβερνητική πολιτική και ποιά θα είναι η αντίδραση του πρωθυπουργού.


NewsIt.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου