'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Άγρια δολοφονία γνωστού νευρολόγου - ψυχιάτρου...

Σοκ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η άγρια δολοφονία γνωστού νευρολόγου - ψυχιάτρου της πόλης! 

Ο 48χρονος βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, έχοντας δεχτεί έντεκα μαχαιριές, να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος στο οδόστρωμα.

Η δολοφονία του επιστήμονα αποκαλύφθηκε προχθές, λίγο πριν από τις 10.00 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης και Αδαμαντίου Κοραή. Αμέσως ο περαστικός που βρήκε το θύμα ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 48χρονο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά εκεί δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Φυσικά άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών αρχών για το απεχθές έγκλημα, ενώ ο ιατροδικαστής που επιλήφθηκε της υπόθεσης εκτίμησε ότι ο 48χρονος ψυχίατρος έφερε τουλάχιστον έντεκα θανάσιμες μαχαιριές από αιχμηρό αντικείμενο στην αυχενική και την τραχηλική χώρα! Μετά τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας αφαίρεσαν την τσάντα του θύματος, η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες της δολοφονίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις. Φαίνεται ότι άρχισαν διαδοχικά να τον μαχαιρώνουν, μέχρις ότου ο άτυχος επιστήμονας έπεσε στο οδόστρωμα. Μετά δεν δίστασαν να πάρουν την τσάντα μαζί με το κινητό τηλέφωνό του και να τραπούν σε φυγή αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο. Επιπλέον οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η δολοφονία σημειώθηκε όταν ο ψυχίατρος μετέβαινε στο Ι.Χ. του. Εκεί συνάντησε τους ληστές, στους οποίους αρνήθηκε να δώσει την τσάντα του και τους αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανάσιμα χτυπήματά τους.

Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις δολοφόνους, ενώ επικεντρώνουν τις έρευνές τους και στο περιεχόμενο της τσάντας που μετέφερε ο ψυχίατρος στο αυτοκίνητό του. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και γίνονται εξονυχιστικά, ώστε να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών της άγριας δολοφονίας.


Πάντως οι αστυνομικοί έχουν μείνει έκπληκτοι από το μένος που έδειξαν οι δράστες εις βάρος του 48χρονου ψυχιάτρου και δεν αποκλείουν ακόμα κανένα ενδεχόμενο για τα κίνητρα των δολοφόνων. Ωστόσο κινούνται στην κατεύθυνση της περίπτωσης της ληστείας μετά φόνου, που είναι το πιθανότερο σενάριο.



espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου