'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ροζ μπελάδες και για τον Πούτιν!!!!

Μια σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue κάνει η Αλίνα Καμπάεβα, που -εκτός από σέξι και Ολυμπιονίκης- φέρεται και ως η ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν!  

«Φωτιά» έχουν πάρει τα πηγαδάκια στη Ρωσία, ενώ ο πρωθυπουργός βλέπει το φημολογούμενο ειδύλλιό του να έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας.

Η 27χρονη Ολυμπιονίκης και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής είναι το κορίτσι στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού για τον Ιανουάριο.

Όπως λέγεται, η Αλίνα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Πούτιν παρά το ότι εκείνος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών!

Ο παράνομος πρωθυπουργικός έρωτας ήρθε για πρώτη φορά στο φως το 2008, όταν ρωσική εφημερίδα επικαλέστηκε ανώνυμο μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι Πούτιν και Καμπάεβα συνδέονται ερωτικά.

Με μια οργισμένη αντίδρασή του, ο Ρώσος πρωθυπουργός διέψευσε το δημοσίευμα, ενώ η εφημερίδα έβαλε λουκέτο με την επίσημη αιτιολογία να λέει πως δεν μπορούσε να εξασφαλίσει διαφημίσεις και την ανεπίσημη ότι δέχθηκε άνωθεν πιέσεις.

Την σκυτάλη στη φημολογία πήραν ιστοσελίδες και «κίτρινα» περιοδικά που μίλησαν ακόμα και για εγκυμοσύνη της Αλίνα!

«Δεν υπάρχει ούτε δείγμα αλήθειας», λέει και ξαναλέει ο Πούτιν που -για να λέμε και του στραβού το δίκιο- δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά με την σύζυγό του σε δημόσιους χώρους...


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου