'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η Εύα Μέντες ονειρευόταν να γίνει καλόγρια !!!

Μια μεγάλη απώλεια για τους απανταχού θαυμαστές της σέξι ηθοποιού αποφεύχθηκε ως εκ θαύματος, αφού το παιδικό όραμα της να ασπαστεί το μοναχικό σχήμα δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί.

Όπως ομολόγησε πρόσφατα η Εύα Μέντες (Eva Mendes), όταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει καλόγρια, αλλά άλλαξε γνώμη όταν έμαθε ότι οι μοναχές δεν αμείβονται για το έργο τους: 

"Δεν ζούσαμε με πολλά χρήματα, κι έτσι έλεγα πάντα στη μαμά μου ότι όταν μεγαλώσω θα της πάρω ένα μεγάλο σπίτι κι ένα αυτοκίνητο.


Οι πλούσιες καμπύλες της Μέντες θα ήταν κρίμα να χαθούν κάτω από το ράσο.
Οι πλούσιες καμπύλες της
Μέντες θα ήταν κρίμα να
χαθούν κάτω από το ράσο.
Όμως, όταν ήμουν δέκα χρόνων, μια μέρα η αδελφή μου με ρώτησε: 'Πώς θ' αγοράσεις όλα αυτά τα πράγματα στη μαμά; Θα γίνεις καλόγρια κι οι καλόγριες δεν πληρώνονται'. 'Τι;', της απάντησα και αυτό ήταν - τα όνειρα μου για το μοναστήρι είχαν τελειώσει", αποκαλύπτει η 36χρονη ηθοποιός, της οποίας οι καυτές πόζες στις διαφημίσεις του Calvin Klein θεωρήθηκαν τόσο προκλητικές που η καμπάνια απαγορεύτηκε.
 
"Νιώθω πάντα ότι υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα για τα οποία νιώθω ευγνωμονούσα, που δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν μπορώ να ανταποδώσω", συμπληρώνει η πρωταγωνίστρια των "Μπάτσων από τον Πάγκο" (The Other Guys) που είδαμε στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο: 
 
"Αυτό κάνω μέσα στην οικογένεια μου και με κάποιες φιλανθρωπίες, ιδιαίτερα με την τέχνη στο Ελίζιουμ (Elysium), πουβοηθά τα παιδιά στο νοσοκομείο να αυτοθεραπευτούν μέσω της τέχνης", εξηγεί η ίδια και όπως πολλοί άντρες θα συμφωνούσαν, πρέπει να είναι ευτυχής που οι προσευχές της δεν εισακούστηκαν.

Πηγη:womenonly.gr
http://trelogaidouri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου