'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αποκεφαλίζουν τη βασίλισσα !!!!

Στη... λαιμητόμο απειλείται να οδηγηθεί  η φιγούρα της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την εσπευσμένη πώληση του Βασιλικού ταχυδρομείου σε ξένους ιδιώτες, οι οποίοι΄θα έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν την κεφαλή της βασίλισσας από τα γραμματόσημα..

Οι συζητήσεις των υπουργών δίνουν και παίρνουν στο Μπάκιγχαμ με σκοπό να βρουν μια λύση για το πώς θα αναπαριστάται η μοναρχία εν γένει εφόσον δε καταφέρουν να κρατήσουν τη παρουσία της βασίλισσας.

Όπως παραδέχτηκε ο αρμόδιος υπουργός Εντ Ντάβει, βάσει των κανόνων ιδιωτικοποίησης του ταχυδρομείου στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εξορθολογισμό του κράτους, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα έχουν το δικαίωμα να σταματήσουν την χρήση της βρετανικής βασιλικής κεφαλής στα γραμματόσημά τους, η οποία σημειωτέον έχει στιγματίσει τα γραμματόσημα από το 1840.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν αρέσει καθόλου στο παλάτι το οποίο σκοπεύει να καθυστερήσει το προνόμιο αυτό των νέων ιδιοκτητών μέχρι και το 2012, μετά  δηλαδή και από την εορτή συμπλήρωσης των 60 χρόνων από τότε που η Βασίλισσα Ελισάβετ κάθισε στο θρόνο, οπότε και αναμένεται να βγουν στην αγορά ειδικά εορταστικά γραμματόσημα.

Μάλιστα οι φήμες οργιάζουν εκ μέρους των Εργατικών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είχαν δοθεί αρκετά περιθώρια στους νέους αγοραστές επειδή η χώρα ήταν απελπισμένη να πωλήσει το ταχυδρομείο επειδή χρειάζονται ρευστό και έτσι  έπρεπε να τους δελεάσει.

Σημειώνεται ότι η Βρετανία είναι η μοναδική χώρα στο κόσμο η οποία επιτρέπει να χρησιμοποιείται η κεφαλή του συμβόλου εξουσίας στα γραμματόσημα, ενώ οι υπόλοιπες  χώρες χρησιμοποιούν συντμήσεις του ονόματός τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου