'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ακουγε τον χειρουργό να ζητά τσουτσούνι... και προφυλακτικό!!!

Τ

η χειρουργούσαν και νόμιζε ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο χειρουργείο γίνονταν σεξουαλικά όργια. Και γι' αυτό έβαλε και τις φωνές! 

Ο λόγος για μια ηλικιωμένη που δεν της είχαν κάνει ολική νάρκωση και εξέλαβε κάποια αστεία του χειρουργού ως ένδειξη ότι στο χειρουργείο γινόταν σεξουαλικά το «έλα να δεις»!


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ηλικιωμένη γυναίκα εισήλθε σε νοσοκομείο της περιοχής για χειρουργική επέμβαση. Στην περίπτωσή της η επέμβαση θα μπορούσε να γίνει και χωρίς ολική νάρκωση.


Επιλέχθηκε έτσι η λύση της ραχιαίας αναισθησίας, κατά την οποία ο ασθενής μένει ξύπνιος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Έλα, όμως, που ο χειρουργός που έκανε την επέμβαση συνηθίζει να αστειεύεται και να αποδίδει στα χειρουργικά εργαλεία διάφορους σεξουαλικούς χαρακτηρισμούς. Οι συνεργάτες του και το νοσηλευτικό προσωπικό το γνώριζαν, όχι όμως και η ηλικιωμένη που άκουγε αλλά δεν έβλεπε τα τεκταινόμενα και έβαλε διάφορα με το μυαλό της.


«Πιάσε το προφυλακτικό», είπε κάποια στιγμή ο χειρουργός σε νοσηλεύτρια, υπονοώντας ένα συγκεκριμένο εργαλείο, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και το... τσουτσούνι! Η επέμβαση κυλούσε ομαλά και ο χειρουργός συνέχιζε τα αστεία του, όταν μια νοσηλεύτρια έσκυψε πάνω από την ηλικιωμένη και την ρώτησε αν όλα είναι καλά.


Τι ήταν, όμως, να την ρωτήσει; Η ηλικιωμένη ασθενής, αν και ακινητοποιημένη στο χειρουργικό τραπέζι, άστραψε και βρόντηξε, βάζοντας τις φωνές: «Δεν ντρέπεστε; Τι όργια είναι αυτά που κάνετε εδώ μέσα; Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο»! 


Η νοσηλεύτρια αρχικά εξεπλάγη, αλλά δεν άργησε να καταλάβει ότι η ηλικιωμένη ερμήνευσε τους αστεϊσμούς του γιατρού ως ένδειξη ότι η χειρουργική αίθουσα είχε μεταβληθεί σε άντρο σεξουαλικών οργίων!


Τι είναι η ραχιαία αναισθησία

Η ραχιαία αναισθησία πραγματοποιείται με μια μικρή ένεση στην πλάτη. Έχει ταχεία έναρξη δράσης και προκαλεί απώλεια της αίσθησης του κάτω μέρους του σώματος, διάρκειας μερικών ωρών. Είναι πολύ διαδεδομένη μέθοδος. 

Όπως και η επισκληρίδια αναισθησία, όταν χορηγείται από έμπειρο αναισθησιολόγο είναι πολύ ασφαλής και σε πολλές περιπτώσεις είναι προτιμώμενη της γενικής αναισθησίας. 

http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου