'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Και τυπικά επαρχία της Τουρκίας η Ελλάδα! Στην διάσκεψη των Τούρκων πρέσβεων ο Τζωρτζ!!!!

Πριν λίγες εβδομάδες, ο καθηγητής κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης είχε πει σε διάλεξή του στην Θεσσαλονίκη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται λύση στο Αιγαίο με κοινή συμφωνία Ελλάδος και Τουρκίας. 

Καθώς φαίνεται ίσως έπεσε μερικές ημέρες έξω, αφού σε σημερινό άρθρο της η έγκυρη δημοσιογράφος κα. Αδάμ αναφέρει ότι στις αρχές του χρόνου ο πρωθυπουργός της χώρας μας θα συμμετάσχει στην διάσκεψη των Τούρκων πρέσβεων στην διάρκεια των οποίων και θα ανακοινωθεί η συμφωνία της Ελλάδος με την Τουρκία για μοίρασμα του Αιγαίου και υφαλοκρηπίδα. Διαβάζουμε το σχετικό:
 
Ελευθεροτυπία, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 , ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, «Μπίζνες» για το Αιγαίο στα μέτρα της Αγκυρας, Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ: «Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν παίζει την Αθήνα μονότερμα. 
 
Τη μια αφήνει ασχολίαστο τουρκικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο στις αρχές του χρόνου στο Ερζερούμ, στην ετήσια σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων, θα πάρει μέρος (!) ο Ελληνας πρωθυπουργός. Οι δύο πρωθυπουργοί θα ανακοινώσουν «σχέδιο ειρήνης για το Αιγαίο», σχετικά με την υφαλοκρηπίδα και τα άλλα προβλήματα…»
 
Τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός μίας χώρας στην διάσκεψη των πρέσβεων μιας άλλης χώρας; Καμμία απολύτως, εκτός εάν δεν είναι και αυτός παρά ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα. Εκτός εάν η Ελλάδα έγινε (ή μήπως αυτό γίνεται;) επαρχία της Τουρκίας. 
 
http://katohika.blogspot.com/2010/12/blog-post_6690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου