'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αστυνομικοί από το Αίγιο έπιασαν ηρωίνη στην… Καστοριά!!!

Μόνο… 412 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή ευθύνης τους έφτασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Αιγίου, για να βάλουν στο χέρι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης! 

Οι έρευνες που έκαναν τους οδήγησαν στην… Καστοριά, όπου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον αλλοδαπό που θα την διακινούσε σε όλη τη χώρα!

Οι αστυνομικοί είχαν από μέρες την πληροφορία ότι μια σπείρα Αλβανών εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα αποθηκεύει σε ένα σπίτι στο χωριό Οινόη του δήμου Μεσοποταμίας, απ’ όπου τα μεταφέρει στην Αθήνα και από εκεί τα διακινεί σε άλλες ελληνικές πόλεις. Ακολουθώντας τα ίχνη, έφτασαν ως το σπίτι ενός 39χρονου, το οποίο τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση επί τρία μερόνυχτα.


Αργά τη νύχτα της Πέμπτης, οι άνδρες της Δίωξης έκαναν έφοδο στο σπίτι, όπου συνέλαβαν τον 39χρονο ένοικο και ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους. Κρυμμένες σε διάφορα σημεία, ανακάλυψαν δέκα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά πέντε κιλά και 222 γραμμάρια ηρωίνης! Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.


Του
ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΪΑ
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου