'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Συντηρητικές στο σεξ οι Ρωσίδες!!!!!

Δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σεμνοτυφίας που είχε επιβάλει το Σοβιετικό καθεστώς οι Ρώσοι πολίτες ακόμα δεν μπορούν να εξοικειωθούν με τα ερωτικά βοηθήματα που εισάγονται από την Ευρώπη.


Παρά την «έκρηξη της ακολασίας» όπως ονομάστηκε η ερωτική επανάσταση των αρχών του ’90 στην Ρωσία, όταν η πορνογραφία και η πορνεία κατέκλυσαν την χώρα, οι σύγχρονοι πολίτες δεν δείχνουν διάθεση να ακολουθήσουν το ρεύμα αυτής της επανάστασης.

Ενώ στην τηλεόραση τα ερωτικά υπονοούμενα είναι στην καθημερινή διάταξη, τα περιοδικά είναι γεμάτα από παρόμοιες σελίδες και οι νεαρές γυναίκες τολμούν να κυκλοφορούν προκλητικά ντυμένες στους δρόμους, στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

«Στην κρεβατοκάμαρα η φαντασία απουσιάζει εντελώς. Προσπαθούμε να διαφωτίσουμε τους πελάτες μας», λέει η Μπορίσοβα που εμπορεύεται γερμανικά σεξουαλικά βοηθήματα και συμπληρώνει «κανείς δεν γνωρίζει πώς να τα χρησιμοποιήσει».

«Οι άνθρωποι είναι πάντα φορείς της κουλτούρας της εποχής τους. Οι σημερινοί Μοσχοβίτες είναι τελείως διαφορετικοί, δεν έχουν τις προκαταλήψεις που είχαν οι γονείς τους», επισημαίνει ο σεξολόγος Σεργκέι Αρκάρκοφ.

http://www.dailyfucks.gr/?p=3731

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου