'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Στριμώχτηκε στα δερμάτινα!!!!!!

Κι όμως τα πλούσια προσόντα της Πάρις Χίλτον χώρεσαν μέσα στη στενή δερμάτινη φόρμα οδήγησης μοτοσυκλέτας, καθώς πλέον είναι ιδιοκτήτρια ομάδας αγώνων

Η Πάρις Χίλτον ξαναχτύπησε. 

Σαν ανήσυχο πνεύμα που είναι η ξανθιά σεξοβόμβα αποφάσισε να κάνει άλλο ένα επιχειρηματικό βήμα και να μπει στον χώρο των αγωνιστικών μοτοσικλετών ως συνιδιοκτήτρια μιας ομάδας στην κατηγορία 125cc του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Έτσι, η Πάρις έβαλε ψηλοτάκουνα και στριμώχτηκε σε μια στενή αγωνιστική φόρμα σαν και αυτή που φοράνε οι μοτοσικλετιστές, στην οποία φυσικά είχε δώσει τη πινελιά της καθώς ήταν χρώματος ροζ φυσικά και πέταξε μέχρι τη Μαδρίτη για να παρευρεθεί στη παρουσίαση της ομάδας.


Η 29χρονη θα συνεργαστεί με την ομάδα BQR, που έχει έδρα την Βαρκελώνη, η οποία και πρόκειται μάλιστα να μετονομαστεί σε SuperMartxe VIP by Paris Hilton.

Η εν λόγω ονομασία παραπέμπει σε μια σειρά από χορευτικά πάρτι που διοργανώνει η Χίλτον στην Ιμπίθα της Ισπανίας από το 2009.

Η ομάδα της Πάρις θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP στη κατηγορία 125cc το 2011 ενώ η ίδια σύμφωνα με το συμβόλαιό της θα πρέπει να παραστεί στους πέντε από τους έξι αγώνες της σαιζόν.

Όπως ήταν φυσικό η Πάρις ανήρτησε τη χαρά της για το νέο της εγχείρημα στο Twitter

"Ποζάρω στη νέα μου μοτοσικλέτα. Το λατρεύω", ανέφερε.

Δείτε το video:



news247.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου