'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2011

Ένας συναγερμός σε αποθήκη στο Κορωπί και μια φωτιά από εμπρησμό στο Ψυχικό ήταν τα πρώτα συμβάντα για την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική αντίστοιχα για το 2011. 

Ειδικότερα στις 00.01 το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε σήμα σε πλήρωμα περιπολικού να μεταβεί στο 5ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου στο Κορωπί, καθώς είχε χτυπήσει συναγερμός σε αποθήκη με συστήματα ασφαλείας...
 
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο δεν αντιλήφθηκαν κάποια ύποπτη κίνηση και αποχώρησαν.Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ελ.Οικονόμου στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, όπου αντήλλαξε ευχές με το προσωπικό και απηύθυνε μέσω ασυρμάτου μήνυμα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.Στο μήνυμα του ο κ. Οικονόμου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μια δύσκολη χρονιά κλείνει και μια νέα έρχεται. Το 2010 αφήνει την πατρίδα μας λαβωμένη από την οικονομική κρίση και το 2011 μας βρίσκει σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή. 


Εμείς οι Έλληνες έχουμε διαχρονικά δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες και έχουμε βγει νικητές. Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα».Στις 00.14 ήταν το πρώτο σήμα που μεταβιβάστηκε από το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε πρόσοψη καταστήματος με ρούχα στην διασταύρωση των οδών Ολυμπιονικών 32Β και Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ψυχικό.Αμέσως στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα και έγινε κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στη πρόσοψη. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Πυροσβεστικής η φωτιά εκδηλώθηκε μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που αποτελούνταν από γκαζάκια.Επίσης πρώτο έκανε την εμφάνιση του στο λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τα μεσάνυκτα το Blue Star Naxos το οποίο έκανε το δρομολόγιο Ίο-Θήρα-Νάξος-Πάρος.Σε μήνυμα του προς τον καπετάνιο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του πλοίου ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης επεσήμανε ότι: «Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2011.

Εύχομαι καλά και ήρεμα ταξίδια και «καλό ποδαρικό» στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας.Στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πρώτη προσγείωση για το 2011 έγινε στις 00.03 από αεροσκάφος της Olympic Air και συγκεκριμένα ήταν η πτήση 148 από Βρυξέλλες.Η πρώτη αναχώρηση για το νέο έτος ήταν από αεροσκάφος της Aegean Airlines στις 01.24 με προορισμό το Τελ Αβίβ.


http://fimotro.blogspot.com/2011/01/2011_5519.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου