'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε προπύργιο ανταρτών

Τουλάχιστον 11 «μαχητές» νεκροί
 


Τουλάχιστον 11 φερόμενοι ως αντάρτες σκοτώθηκαν σήμερα Σάββατο από πυραύλους που εκτόξευσαν αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε περιοχές των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν... στη μεθόριο με το Αφγανιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

"Δύο τηλεκατευθυνόμενα των ΗΠΑ εκτόξευσαν τέσσερις πυραύλους. Τουλάχιστον επτά μαχητές σκοτώθηκαν. Τα τηλεκατευθυνόμενα πετούν ακόμα στην περιοχή", δήλωσε αξιωματούχος από την Μιρανσάχ.

Αξιωματούχοι στην Πεσάβαρ, πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας Χάιμπερ Πακτούνχουα, ανέφερε ότι δύο πύραυλοι έπληξαν ένα όχημα και άλλοι δύο έπληξαν ένα κτιριακό συγκρότημα σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά μαχητές, "τρεις [. . .] στο αυτοκίνητο και τέσσερις [. . .] στο σπίτι".

Η περιοχή θεωρείται προπύργιο του δικτύου Χακάνι. Οι επτά νεκροί πιστεύεται ότι ήταν άμεσα συνδεδεμένοι με τον Χάφιζ Γκιουλ Μπαχαντούρ, έναν οπλαρχηγό των ανταρτών, σύμφωνα με αξιωματούχους στην Μιρανσάχ και την Πεσάβαρ.

"Άλλοι τέσσερις" μαχητές σκοτώθηκαν από άλλη επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, είπαν αξιωματούχοι των πακιστανικών υπηρεσιών ασφαλείας.


newsbeast
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου