'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Πυροβόλησε τον κλέφτη με την καραμπίνα... !!

Ήρθε η ώρα που οι πολίτες θα υποδέχονται τους κλέφτες με καραμπίνα...

Πολλοί άνθρωποι κυρίως ηλικιωμένοι το έχουν πει εδώ και καιρό ότι ο μόνος τρόπος να προστατευθούμε είναι να κοιμόμαστε με τις καραμπίνες δίπλα στο κρεβάτι...

Χθες το απόγευμα στις 16:30 στην παραλία Αυλίδος, δυο Έλληνες 30 και 32 ετών, μπήκαν μέσα σε σπίτι όπου κοιμόνταν ζευγάρι ηλικιωμένων 83 και 80 ετών,  από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, με σκοπό να τους κλέψουν.

 
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 83χρονο, ο οποίος προσπάθησε να τους αποτρέψει. Οι δράστες χτύπησαν και τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο με ξύλινο ρόπαλο και κατσαβίδι ελαφρά στο κεφάλι.
Ο 83χρονος φοβούμενος για τη ζωή τους πήρε την καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα τον 32χρονο.
Οι δυο ληστές τράπηκαν σε φυγή και λίγη ώρα αργότερα ο 32χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Θηβών, όπου προφανώς τον μετέφερε ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται. 


Ο τραυματίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δυο δράστες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών και είχαν αποφυλακισθεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους..


Ο 83χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.



http://www.lamiareport.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου