'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Δεκάδες εκατομμύρια χάνει το κράτος από τα πλαστά εισιτήρια...!!!!

Τέσσερα στα δέκα εισιτήρια είναι μαϊμού. Πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως υπολογίζει το υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και... Δικτύων τα κέρδη που χάνονται από τα μαϊμού εισιτήρια και τη λαθρο-επιβίβαση.

Οι αρμόδιες αρχές, ανακάλυψαν πλαστά εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», τα οποία ήταν τόσο καλά τυπωμένα ώστε κατόρθωναν να «ξεγελούν» τα ακυρωτικά μηχανήματα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελίες επιβατών που είχαν προμηθευτεί τέτοια εισιτήρια και οι αστυνομικές αρχές, όπως και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών, παρακολουθούν τη διακίνηση εισιτηρίων κυρίως γύρω από την Ομόνοια.

Από τα στοιχεία των ερευνών προέκυψε ότι έχει τυπωθεί μεγάλος αριθμός πλαστών εισιτηρίων που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει από τα γνήσια. Βάσει εκτιμήσεων του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, τέσσερα στα δέκα εισιτήρια είναι πλαστά, με αποτέλεσμα τα διαφυγόντα κέρδη να υπολογίζονται σε 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων και των διαφυγόντων κερδών από τη λαθρο-επιβίβαση.


Newsbeast.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου