'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Εορταστικό μήνυμα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κατά την επίσκεψή του κατά την αλλαγή του έτους.

Ο αρχηγός απευθύνθηκε, μέσω ασυρμάτου, σε όσους αστυνομικούς εκτελούσαν εκείνη την ώρα υπηρεσία, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Μια δύσκολη χρονιά κλείνει και μια νέα έρχεται. Το 2010 αφήνει την πατρίδα μας λαβωμένη από την οικονομική κρίση και το 2011 μας βρίσκει σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή.


Σήμερα καλούμαστε ως χώρα να δώσουμε μία ιστορική μάχη. Μάχη για να κατακτήσουμε και πάλι όλα όσα ως Έλληνες μας αξίζουν. Εμείς οι Έλληνες έχουμε διαχρονικά δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες και έχουμε βγει νικητές. Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα.

Η χρονιά που πέρασε είχε ιδιαιτερότητες στον τομέα της ασφάλειας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία και επαγγελματισμό και γι' αυτό σας εκφράζω τις ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η κατάκτηση αυτή δεν ήταν συγκυριακή αλλά αποτέλεσμα ολοκληρωμένου σχεδιασμού και συστηματικής δουλειάς.

Συνεχίζουμε, χωρίς εφησυχασμό, αλλά με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ισχυρή βούληση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών. Οφείλουμε με τη συνεισφορά μας να εξασφαλίσουμε στην Πατρίδα και στα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει: την ασφάλεια, την κοινωνική ειρήνη, την πρόοδο.

Σε σας, που αυτή τη στιγμή εκτελείτε το χρέος σας, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου. Διασφαλίζετε και αυτές τις ώρες την κοινωνική γαλήνη, δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό για την προστασία του πολίτη, με όρους δημοκρατίας, με όρους προστασίας των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου».


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου