'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ο Μπουτάρης ανέλαβε δήμαρχος και έκανε δώρο στον Άνθιμο!!!

Με την παράδοση του Διασήμου, του πολύτιμου περιδέραιου που φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επίσημες εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι  η συμβολική τελετή «παράδοσης- παραλαβής» του δήμου από τον απερχόμενο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. 

Η τελετή έγινε στο δημαρχείο, μετά την καθιερωμένη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, παρουσία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.


Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέλαβε 60ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από το 1869 που ιδρύθηκε η δημαρχία της πόλης. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η νίκη στις εκλογές ήρθε με τη στήριξη πολλών πολιτικών δυνάμεων αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «εμείς δεν ανήκουμε σε κόμματα, ανήκουμε στην πόλη». Τόνισε ότι κατά τον πρώτο χρόνο της δημαρχίας του δεν θα γίνουν έργα αλλά θα υιοθετηθούν ρυθμίσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας.


Επιπλέον, ο κ. Μπουτάρης είπε ότι πρέπει να συμμαζευτούμε και να σταματήσουν τα χάδια που χαλάρωσαν την κοινωνική συνείδηση των πολιτών. Ο νέος δήμαρχος δώρισε στον κ. Παπαγεωργόπουλο μια συλλογή με θέμα «Οίνος και Ποίηση» και στον Μητροπολίτη Άνθιμο μία εικόνα της Αμπέλου, ενώ δέχθηκε από τον Παναγιότατο μία εικόνα του Χριστού, με την ευχή να φωτίζει η σταδιοδρομία του Γιάννη Μπουτάρη την πόλη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος. Το φλουρί έπεσε στον Σωτήρη Καπετανόπουλο, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Κυριακή θα γίνουν οι δημαιρεσίες, κατά τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.





star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου