'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Άφησαν άστεγους φοιτητές για 90 ευρώ!!!!

Για 90 ευρώ έμειναν χωρίς στέγη φοιτητές στη Κέρκυρα. 

 Παράσταση διαμαρτυρίας στη Μέριμνα του Ιονίου Πανεπιστημίου πραγματοποίησε χθες το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), για το θέμα που επικρατεί... στην στέγαση των φοιτητών οι οποίοι καταγγέλλουν πως τουλάχιστον 80 από αυτούς, επιστρέφοντας από τις γιορτές, δεν έχουν που να μείνουν καθώς δεν πλήρωσαν το ποσό που τους αντιστοιχούσε και τους έγινε έξωση από τα ξενοδοχεία.

Όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές, 80 από αυτούς, δεν δέχθηκαν να πληρώσουν το «παράνομο» όπως το χαρακτηρίζουν, ενοίκιο των 90 ευρώ και ως εκ τούτου τους έγινε έξωση από τα συμβεβλημένα με το Πανεπιστήμιο ξενοδοχεία.


«Καταγγέλλουμε την Πρυτανική Αρχή η οποία έλαβε την απόφαση να κόψει τη δωρεάν στέγαση χωρίς όρους και προϋποθέσεις στη μέση της ακαδημαϊκής χρονιάς, γιατί έχει υπογράψει μια σύμβαση η οποία αναγκάζει τους φοιτητές να πληρώσουν τους ξενοδόχους και ζητάμε την στήριξη του Κερκυραϊκού λαού στο δίκαιο αίτημά μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι φοιτητές.


Ο υπεύθυνος της Μέριμνας, κ. Μαρίνος, σύμφωνα πάντα με τους φοιτητές, υποστήριξε πως θα επικοινωνήσει με τον Πρύτανη του Ι.Π. σε μία προσπάθεια να πιέσει για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα των φοιτητών. 



sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου