'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι φαβορί για Γ.Γ. του ΟΗΕ»...!!!!!

«Στην Τουρκία όμως τον πήραν για πλάκα»

Για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ φαίνεται πως προαλείφει τον... πρωθυπουργό ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


«Εμείς τον θεωρούμε ικανό και θα είναι τιμή για τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ασκώντας ωστόσο κριτική, διερωτώμενος «πώς ενεργεί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός ή με τον πειρασμό να δείξει καλή διαγωγή για να πάρει θετικούς ψήφους για το αξίωμα;»

«Οι Παπανδρέου μάχονται και κερδίζουν, ποτέ δεν υποχωρούν», απάντησε ο παριστάμενος υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί αξιώματος στον ΟΗΕ, ενώ τόνισε ότι «είναι ο μοναδικός έλληνας πρωθυπουργός που μίλησε ευθέως στην καρδιά της Τουρκίας».

Από την πλευρά του ο κοιν. εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας υποστήριξε ότι «είναι λάθος να γίνεται αναφορά σε τέτοιες φήμες γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ταγμένος στο εθνικό συμφέρον. Σε τέτοιες αναφορές να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη στο Ερζερούμ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι οι αναφορές του πρωθυπουργού για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο «δεν είχαν αξία γιατί την ώρα που το είπε, δύο ελικόπτερα πέταγαν πάνω από τις Οινούσες. Άρα τον έχουν για πλάκα, διότι αν τον έπαιρναν στα σοβαρά θα τον σεβόντουσαν».

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «είστε προσκολλημένοι στο στείρο ανήκουμε εις την δύσιν, αυτό όμως είναι που μας έφαγε» και προειδοποίησε ότι «η Τουρκία θα εξελιχθεί σε υπερδύναμη και δεν πρέπει να χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον ενεργειακό μας πλούτο».


Newsbeast.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου