'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

«Φύτευαν»… ηρωίνη σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο!!!!!

Οι δύο νεαροί αλλοδαποί που έσκαβαν σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Ρόδο την ώρα που έδυε ο ήλιος, δεν... ήταν κηπουροί που έκαναν… υπερωρίες, ούτε φύτευαν… ραπανάκια!

Ήταν έμποροι ναρκωτικών και μέσα στο έδαφος που σκάλιζαν είχαν θάψει την πραμάτεια τους την οποία είχαν έτοιμη για πώληση σε χρήστες του νησιού!

Δεν κατάλαβαν, όμως, ότι η δραστηριότητά τους δεν είχε περάσει απαρατήρητη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν γίνει «σκιά» τους. 


Οι αστυνομικοί τους παρακολούθησαν να… ξεθάβουν τα ναρκωτικά από το οικόπεδο στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας και, μόλις τα έβγαλαν στην επιφάνεια, έκαναν έφοδο και προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Όμως, οι δύο Αλβανοί ηλικίας 20 και 23 χρόνων, το έβαλαν στα πόδια, ξέφυγαν αρχικά και μόνο ο 20χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να εξαφανιστεί.


Πάνω στον νεαρό αλλοδαπό κατασχέθηκαν ένδεκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 204,7 γραμμαρίων τις οποίες είχε μόλις βγάλει από την υπόγεια «καβάντζα», καθώς και 105 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο εξετάζεται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές του.

protothema.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου