'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Έχασαν" την μοναχοκόρη τους από μηνιγγίτιδα......

Πόνο και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στη Θεσσαλία ο ξαφνικός και άδικος χαμός της 20χρονης φοιτήτριας Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας, η οποία είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. 

Το νεαρό κορίτσι από τον Βόλο άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου περίπου δύο ώρες μετά τη διακομιδή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη κοπέλα που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα εισήχθη στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου με υψηλό πυρετό και έντονο πονοκέφαλο. Μάλιστα, όπως πρόλαβε να πει η ίδια στους γιατρούς, τα συμπτώματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες δύο ημέρες, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή ίωση.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία παραγγέλθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ανέγραφε ως αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου της νεαρής φοιτήτριας έως ότου εκδοθούν τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων. Οι γιατροί ωστόσο εκτιμούν ότι πιθανόν είχε προσβληθεί από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα καλπάζουσας μορφής.

Το σοβαρό ενδεχόμενο να έπασχε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ενισχύει το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες ακόμη μία 20χρονη φοιτήτρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με παρόμοια συμπτώματα. Η άτυχη κοπέλα οδηγήθηκε χθες στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς της, που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το μοναχοπαίδι τους.



Espressonews.gr 

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου