'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παλιά, επιστράτευαν τα… γαϊδούρια

Χθες για την υπόθεση της βενζίνης ήμουν ανήσυχος, σήμερα είμαι τρομαγμένος και αύριο θα είμαι πανικόβλητος διότι το Σάββατο -που παίρνω την άδειά μου- θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φτάσω οδικώς στη ...Ραφήνα.
 
Με τη γκαντεμιά που με δέρνει, μπορεί να φτάσω μέχρι εκεί και να μείνω από βενζίνη μόλις περάσω τον καταπέλτη του πλοίου και να πηγαινοέρχομαι στη διαδρομή Ραφήνα – Τήνος μέχρι να λήξει η απεργία.
Τυχεροί είναι, ίσως, αυτοί που δεν μπορούν να επιστρέψουν, ελλείψει βενζίνης, από τις διακοπές τους, αν βέβαια έχει μείνει ευρώ στο πορτοφόλι τους.
Και άτυχοι αυτοί που περιμένουν την επιστροφή τους για να πάρουν την άδειά τους. Καλύτερα να μη συναντηθούν μεταξύ τους οι μεν και οι δε για λίγο καιρό.
Να και κάτι στο οποίο έπεσε μέσα ο συγγραφέας της προκύρηξης της ..."σέχτας". Ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Έτσι εξηγείται και η πιθανή επιστράτευση των φορτηγών.
Τελικά, εκσυγχρονίστηκε η Ελλάδα. Τώρα επιστρατεύουν κοτζάμ φορτηγά, ενώ κάποτε επιτάσσανε τα γαϊδούρια.
Ένας κακεντρεχής εχθρός των νταλικιέρηδων θα έλεγε: "μμμ… Σιγά τον εκσυγχρονισμό, πάλι γαϊδούρια επιστρατεύουν".Εντυπωσιακή η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης. Ρε παιδιά δεν στέλνετε τους φορτηγατζήδες να διαπραγματευτούν απ’ ευθείας με την τρόϊκα;
Κι αν κανείς συνδικαλιστής των νταλικιέρηδων δεν ξέρει ξένες γλώσσες θα μεταφράζει… ο Ρέππας.
Να επιστραφεί αμέσως η προκήρυξη της ..."σέχτας" στον αποστολέα. Ο συντάκτης της περιέγραψε πολλά στοιχεία για την ταυτότητά του, αλλά ξέχασε να την… υπογράψει.
Άκουγα στα ραδιόφωνα αναλύσεις του τύπου ότι οι τρομοκράτες αντιγράφουν τη φιλοσοφία ενός ρώσου τρομοκράτη του 19ου αιώνα. Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι αντιγράφουν κάποιο γιαπωνέζικο βίντεο γκέιμ;
Αν όντως, όπως αφήνουν να εννοηθεί, έχουν περάσει από τη φυλακή, να ψάξει η ΕΛΑΣ αν στο παρελθόν συνελήφθησαν κάποιοι επειδή τύπωναν πλαστά… δωδεκάευρα.
Κονσέρτο για πιάνο έδωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις. Και θυμήθηκα την παλιά ελληνική ταινία σε σενάριο Φώσκολου: "Κονσέρτο για πολυβόλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου