'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ελεύθερη η μία ανήλικη δολοφόνος της Κερκίνης

Αποφυλακίζεται την Παρασκευή (30/07) με περιοριστικούς όρους, η 15χρονη κοπέλα που φέρεται ότι συνέργησε με τη 16χρονη φίλη της για το φόνο του 80χρονου, στην Κερκίνη Σερρών.
Σύμφωνα με το συνήγορο της 15χρονης, η ανήλικη αποφυλακίζεται από τη γυναικεία πτέρυγα του Ελαιώνα Θήβας μετά από αίτηση που εστάλη στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό και η 15χρονη θα αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται, πως οι δύο ανήλικες, στις 6 Ιουνίου, εισέβαλαν στο σπίτι του 80χρονου θύματος, ζητώντας του χρήματα με αντάλλαγμα ερωτικές περιπτύξεις.
Ο 80χρονος δέχτηκε ωστόσο όταν πήγε να θωπεύσει τα δύο κορίτσια εκείνες αντέδρασαν με τη 16χρονη να βγάζει στιλέτο και να τον μαχαιρώνει στο στήθος και την κοιλιά.
Η 15χρονη κρατούσε τον ηλικιωμένο ακινητοποιημένο. Όταν ο 80χρονος κάλεσε σε βοήθεια ήταν αργά αφού λίγο αργότερα εξέπνευσε. Τις φωνές του άκουσα γείτονες οι οποίοι πήγαν να τον βοηθήσουν και είδαν τις 2 ανήλικες κοπέλες να δραπετεύουν από το παράθυρο έχοντας πάρει μαζί τους 10 ευρώ.
ΠΗΓΗ:    http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου