'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Πες της να ντυθεί υπηρέτρια, νοσοκόμα ή ... δασκάλα και κάντε το καλύτερο sex

Καλά τα εσώρουχα και ακόμα πιο καλά όταν είναι βγαλμένα, αλλά πως θα σου φαινόταν αν εκείνη ήταν ντυμένη νοσοκόμα κι εσύ ασθενής; Ή αν εσύ έκανες το γιατρό κι εκείνη σου ζητούσε να την εξετάσεις; Υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με κοστούμια που δε λειτουργούν μόνο τις απόκριες.

Πως την έχεις φανταστεί; Υπηρέτρια; Δασκάλα; Αεροσυνοδό; Τα πάντα μπορεί να γίνει… όπως κι εσύ άλλωστε. Το παιχνίδι ρόλων στο σεξ είναι από τα πιο κοινά, τα πιο εύκολα αποδεκτά και τα πιο διασκεδαστικά. Στο κάτω κάτω, αν κάτι δεν πάει καλά και δε σας βγει τελικά, το πολύ πολύ να σκάσετε στα γέλια μασκαρεμένοι.

Να ξέρεις όμως ένα βασικό tip: Όσο ερεθιστικό είναι το παιχνίδι ρόλων αυτό καθ'εαυτό, άλλο τόσο -και συχνά πολύ περισσότερο- είναι η προετοιμασία του. Μπορείτε να βγείτε μαζί για ψώνια, ή να πάτε μαζί σε κάποιο βεστιάριο ή sex shop για να αγοράσετε στολές.

Ακόμα και το γεγονός ότι προβάρετε τις στολές έχοντας στο μυαλό σας το συγκεκριμένο λόγο που θα τις αγοράσετε και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε αργότερα, θα της ανεβάσει τη διάθεση.

www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου