'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ο γηραιότερος άνθρωπος του Τόκιο ήταν… μούμια!

Η επίσκεψη για τον εορτασμό των γενεθλίων του γηραιότερου ανθρώπου στο Τόκυο αποδείχτηκε ότι είχε τελικά αρχαιολογικό ενδιαφέρον…

Όταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών πήγαν στα 111α γενέθλια του Σογκέν Κάτο να τον συγχαρούν για την μακροζωία του ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος  είχε πεθάνει εδώ και τριάντα χρόνια… ενώ για στηρίξουν την απάτη ότι ζούσε τον είχαν μουμιοποιήσει οι συγγενείς του!

Η άρνηση της εγγονής του Κάτο να δεχτεί τους επίσημους επισκέπτες κίνησε υποψίες,όταν με την δικαιολογία ότι ο παππούς της δεν είχε καλή διάθεση προσπάθησε να αποφύγει την επίσκεψη.

Σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο TomokoIwamatsy«Επανειλημμένα αυτό τον χρόνο προσωπικό της κοινωνικής πρόνοιας προσπάθησε να συναντήσει τον Κάτο και να του παρέχει βοήθεια, αλλά οι συγγενείς του πάντοτε ήταν αρνητικοί λέγοντας ότι ο παππούς δεν θέλει να δει κανένα».

Οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνες αν οι συγγενείς του Κάτο, που διέδιδαν ότι ο παππούς είναι «ζωντανός Βούδας», έχουν ανάμειξη σε υποθέσεις απάτης ή άλλες εγκληματικές πράξεις.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου