'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αποδυνάμωση υπηρεσιών της Αστυνομίας λόγω «ΔΙΑΣ»

Για «τραγικές» ελλείψεις προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, μετά την μετακίνηση 24 αστυνομικών στην ομάδα ΔΙΑΣ, κάνει λόγο ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Έβρου, Κώστας Χατζηναγνώστου.
«Η επάνδρωση της ομάδας έγινε εκ των έσω με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες της τροχαίας, του Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφάλειας αλλά και των περιφερειακών Αστυνομικών τμημάτων να έχουν φθάσει σε σημείο πλέον να μην μπορούν να λειτουργήσουν» υποστήριξε ο κ. Χατζηαναγνώστου.
Αναφορικά με τους συναδέλφους του οι οποίοι υπηρετούν στα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών, ο κ. Χατζηαναγνώστου, σημειώνει ότι «η κατάσταση είναι γενικώς απερίγραπτη και από θέμα ασφάλειας αλλά και υγιεινής γενικότερα». «Οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτά τα τμήματα έχουν φορτωθεί και όλη την λάντσα του δημοσίου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ «οι λαθρομετανάστες είναι σε κατάσταση απελπισίας», συμπλήρωσε.                                  

Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι προτάσεις και τα υπομνήματα, τα οποία κατά καιρούς έχει αποστείλει η Ένωση στα αρμόδια υπουργεία, παρέμειναν απλά σε πεδίο ανταλλαγής απόψεων.


Πηγή: ΕΡΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου