'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σε βεντέτα εξελίσσεται το μακελειό στην Βέροια

Ένα 24ωρο μετα την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανηλίκων, ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε 4 αυτοκίνητα επιτέθηκε σε έναν Αλβανό που βρισκόταν στο χωριό την ώρα που ψώνιζε σε ένα περίπτερο τον ξυλοκόπησαν άγρια και εξαφανίστηκαν. Οι άγνωστοι προχώρησαν σε... πράξη τυφλής και ωμής βίας στο Διαβατό Ημαθίας.

Σύμφωνα με την πάρεδρο του μικρού χωριού Βοριαζίδου Πετρίδου Αναστασία όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση δυο 10χρονων αγοριών.

Σύμφωνα με την ίδια το Ελληνόπουλο ζήτησε από το αγοράκι από την Αλβανία να μην "ενοχλεί" ένα κορίτσι που βρισκόταν στην παρέα. Την επόμενη ημέρα ο πατέρας του παιδιού πήγε στο ίδιο σημείο και λόγο στον λόγο ενεπλάκησαν στην διένεξη μεγαλύτερα παιδιά. Τα αίματα άναψαν και "μίλησαν" τα μαχαίρια.

Ο αλλοδαπός τραυμάτισε τους 4 ανήλικους και έναν συμπατριώτη του πάνω στην συμπλοκή. Ενας από τους τραυματίες, ένας 16χρονος Ελληνας, νοσηλεύεται στην εντατική με τραύματα στην καρωτίδα.

Τα τέσσερα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι άνδρες όπως είπε η πάρεδρος στο Newsit δεν είναι από το Διαβατό αλλά από άλλο χωριό. Η ίδια δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για αυτή την πράξη βίας. Ωστόσο όπως μας είπε στο χωριό υπάρχει μεγάλη αναστάστωση ενώ όλοι οι αλλοδαποί το έχουν εγκαταλείψει από τον φόβο για αντίποινα.

Το απόγευμα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 3 νέες συλλήψεις αλλοδαπών. Διαπιστώθηκε ότι για τους δύο, που μάλιστα είναι και αδέρφια, εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Βέροιας από το 2001 για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας από κοινού και επιπλέον για τον έναν εξ’ αυτών μια καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και προσπαθεί να εντοπίσει 3 ακόμα άτομα, που πήραν μέρος στο μακελειό...


newsit
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου