'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μοντέλα, κοκαϊνη και γλέντι!

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Ιταλία την υπόθεση της εφόδου και των συλλήψεων σε κλαμπ του Μιλάνου, όπου εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Μοντέλα και η σύντροφος του Τζ.Κλούνεΐ ανάμεσα στους θαμώνες!



Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία καθώς διάσημα ονόματα της πασαρέλας  ήταν ανάμεσα στους θαμώνες των δύο μεγαλύτερων κλάμπ  του Μιλάνο, όπου η Αστυνομία ανακάλυψε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
Όπως ανέφερε ο  γενικός εισαγγελέας Φράνκ Ντι Μάιο  επιβεβαιώθηκε ότι στα δύο νυχτερινά κέντρα VIPs  γινόταν χρήση κοκαΐνης απ’ τους θαμώνες στις τουαλέτες. Ανάμεσα στους θαμώνες και το τόπ μόντελ   Αργεντινή Μπελένα Ροντρίγκεζ, αλλά και η σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις.
Στα κλάμπ υπήρχαν κόλ γκέρλς που έκαναν κονσομασιόν και πληρωνόντουσαν αδρά  από τους  ιδιοκτήτες ώστε να ενθαρρύνουν τους VIPs  πελάτες να καταναλώνουν ναρκωτικά και αλκοόλ.
"Μιλάμε για  κορίτσια διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι εργαζόντουσαν ως PR. Πήγαιναν στα τραπέζια των πελατών παρακινώντας τους να πίνουν αλκοόλ, προκειμένου να αυξηθεί ο τζίρος των μαγαζιών" δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας.
"Τα νυχτερινά κέντρα θεωρήθηκαν από  τους VIPs ως ένα είδος "ελεύθερης ζώνης", όπου μπορούσαν να κάνουν ότι θέλουν" προσθέτει.
Η 26χρονης Μπελένα που ήταν μάρτυρας στην υπόθεση, τελικά ομολόγησε, ότι έκανε και η ίδια χρήση ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, μία συνοδός πολυτελείας εμπλέκει στην υπόθεση και την Ελιζαμπέτα Κανάλις, καταθέτοντας ότι "στην ντίσκο πήρα κοκαΐνη και με άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελιζαμπέτα".
Η σύντροφος του  Τζορτζ Κλούνεϊ προς το παρόν "τηρεί σιγή ιχθύος" και όλοι τώρα περιμένουν την αντίδραση του διάσημου ηθοποιού!



ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου