'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Έβρισε και δικαιώθηκε!!!!!!!!!!!1

Ένας νεαρός που διασκέδαζε σε κλαμπ της Αυστραλίας έγινε έξαλλος όταν μια αστυνομικός έχυσε το ποτό της πάνω στην κοπέλα του. Αφού λογομάχησαν για ώρα, τον συνέλαβε, αλλά ο δικαστής είχε άλλη γνώμη!

O 28χρονος Μπάρτον Καρίντα είναι ο πρώτος πολίτης που βρίζει αστυνομικό και αθωώνεται. Ο Μπάρτον ενώ διασκέδαζε με τη φίλη του σε κλάμπ της Αυστραλίας μια αστυνομικός απρόσεκτα έχυσε το ποτό της πάνω στην κοπέλα του.
Ο 28χρονος εμφανώς τσαντισμένος την έβρισε λέγοντας της "Άντε γ…". Η Κονστάνς Μπέλιντα Γιόυνγκ λογομάχησε μαζί του για αρκετή ώρα πριν τον συλλάβει.
"Δεν είσαστε υπερήρωες εσείς οι μπάτσοι. Δεν μπορείτε να κάνετε ότι γουστάρετε" είπε πάνω στο θυμό του ο Μπάρτον.
Η αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή, σύμφωνα με το νόμο, ή έπρεπε να του βάλει πρόστιμο ή να τον συλλάβει.
Ο Μπάρτον δεν υπολόγιζε τίποτα. Προτίμησε να πάει αλυσοδεμένος στο αστυνομικό τμήμα από το να πληρώσει. Όταν έφτασε εκεί έκανε μήνυση στην αστυνομικό.
Σήμερα ο δικαστής Πέτερ Σμίτ αθώωσε τον 28χρονο πολίτη όχι μόνο για το "άντε γ…" αλλά και για την οργή του απέναντι στην αστυνομικό.
Φεύγοντας από το δικαστήριο δήλωσε ευχαριστημένος από την απόφαση τονίζοντας "Οι περισσότεροι πολίτες δεν θέλουν να μπλέξουν με την αστυνομία. Πληρώνουν το πρόστιμο και φεύγουν. Εγώ ήθελα να παλέψω μέχρι τέλους. Και δικαιώθηκα"
Τώρα η αστυνομική υπηρεσία καλείται να  καλύψει τα δικαστικά έξοδα του 28χρονου.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου