'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Υπουργός διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα του βασιλιά!!!

Την παραίτηση του κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Σουαζιλάνδης, Ντουμίσο Μάμπα ύστερα από την αποκάλυψη πως είχε ερωτική σχέση με μια από τις συζύγους του βασιλιά Μσουάτι Γ.

Την αποκάλυψη έκανε το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Σουαζιλάνης, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός είχε δεσμό με μια από τις 14 συζύγους του βασιλιά, την 23χρονη Ινκοσικάτι Λαντούμπε. Επίσης, λέγεται πως ο Μάμπα "πιάστηκε" από αστυνομικούς να είναι μαζί με την 23χρονη σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο το οποίο, μάλιστα, άνηκε στον σύζυγό της!

"Κυκλοφορεί μια ιστορία που έχει παρατραβήξει. Η ιστορία αφορά τον υπουργό Δικαιοσύνης και Συνταγματικών Υποθέσεων, Εντουμίσο Μάμπα. Ο Μάμπα επέλεξε να παραιτηθεί τόσο από υπουργός όσο και από τη θέση του στη Γερουσία ώστε η υπόθεση να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές", είπε ο πρωθυπουργός της Σουασιλάνδης, Μπανάρμπας Σιμπουσίσο Ντλαμίνι ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει στους δημοσιογράφους αλλά και να πει λεπτομέρειες.

Ο Μσουάτι έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά τη Σουαζιλάνδη, κυρίως από οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται πως το 1968 ανεξαρτητοποιήθηκε από την Αγγλία ωστόσο λίγα χρόνια μετά καταργήθηκε το Σύνταγμα.

Ο Μσουάτι τις μέρες του σκανδάλου ήταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 15μερη επίσημη επίσκεψη στην Ταϊβάν.


ΠΗΓΗ:   http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου