'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Χόλιγουντ η Ελλάδα!!!

Μια σειρά από αστέρες εξακολουθούν να προτιμούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, χωρίς να επηρεάζονται από τα αρνητικά δημοσιεύματα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας
Παρά την οικονομική κρίση και τη διεθνή κατακραυγή, η χώρα μας αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού διάσημους ανά το κόσμο.


Από τον Ρότσιλντ, τον Αμπράμοβιτς και τον Μπερλουσκόνι, μέχρι τη Τζούλια Ρόμπερτς, τον Τομ Χάνκς, τον Μπρους Γουίλις και τον Τζακ Νίκολσον η Ελλάδα σαν αλλοτινή σειρήνα τους μαγεύει από άκρη σ' άκρη.

Ξεκινώντας από την Οία της Σαντορίνης, το δικό τους καταφύγιο, αξίας 5,5 εκ. ευρώ απέκτησαν πριν λίγα χρόνια η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, φημολογείται ότι για τη περιοχή έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον του και ο Καβαλιέρε, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς επίσης και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Τζακ Νίκολσον. Κατά μία άλλη εκδοχή, οι δύο τελευταίοι έχουν χτυπήσει πόρτες και στη Σύμη.

"Την αρχή έκαναν Έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, από τους πρώτους, που απέκτησαν σπίτι στην Οία, και ακολούθησαν οι ξένοι», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών της Σαντορίνης, Γιάννης Φουστέρης, και σημειώνει: «Το νησί μας αποτελούσε από πάντα πόλο έλξης, λόγω εξαιρετικού φυσικού κάλους, αλλά η παρουσία εδώ και μάλιστα με δικά τους σπίτια, προσωπικοτήτων του εξωτερικού, προσθέτει ακόμη περισσότερη φήμη».

Στη Βόρεια Κέρκυρα, το «Μονακό της Ελλάδας», όπως αποκαλείται το τόξο από τον Άγιο Στέφανο ως την Κασσιόπη και το Νησάκι, το σπίτι του μεγαλοτραπεζίτη Ναθάνιελ Ρότσιλντ, υιού του λόρδου Τζέϊκομπ Ρότσιλντ και εξ αγχιστείας εγγονού του μεγάλου έλληνα ζωγράφου, Χατζηκυριάκου-Γκίκα, ανοίγει τα καλοκαίρια για να υποδεχθεί το «αφεντικό» και τους φίλους του.

Περιφερειακά του αρχοντικού Ρότσιλντ, οι βίλες των Ανιέλι και Αμπράμοβιτς συντηρούνται τους χειμώνες για να κατοικούνται τα καλοκαίρια. Στην περιοχή μεταξύ Αγίου Στεφάνου και παραλίας Αυλακίου, διατηρεί ακίνητη περιουσία ο πρώην υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας, Τομ Σάκβιλ. Πληροφορίες από μεσιτικά γραφεία, θέλουν και τον Μπρους Γουίλις να αναζητεί το δικό του … κεραμίδι στην ευρύτερη περιφέρεια.

Από τους παλαιούς ταγούς της ελληνικής φυσικής ομορφιάς, ο Τομ Χανκς μετά της συζύγου του, της οποίας, άλλωστε, η …σκούφια κρατάει από Ελλάδα, εξερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή κάμποσα νησιά του Αιγαίου, για να καταλήξουν στην Αντίπαρο και σε ένα παραθαλάσσιο κυκλαδίτικο αρχοντικό, έξω από τη Χώρα.

Τη Σίφνο επέλεξε για ορμητήριό του προς τα γύρω κυκλαδονήσια, ο ορκισμένος λάτρης της Ελλάδας, Εμίρ Κοστουρίτσα, ενώ ο Ρόουαν Άτικινσον, ο δημοφιλής Μίστερ Μπιν, αποτελεί πλέον αγαπημένο «κεφάλαιο» για τον πληθυσμό της Άνδρου.

Η Πάτμος, το νησί του Ιωάννη, φαίνεται πως συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διασήμων, που αναζητούν ήσυχες διακοπές. Πάντως, η «Pretty Woman» Τζούλια Ρόμπερτς, φαίνεται πως βρέθηκε σε σύγχυση με την ελληνική ομορφιά. Αρχικά εφέρετο με το ενδιαφέρον στραμμένο προς την Κρήτη και αργότερα προς την Οία της Σαντορίνης. Εντέλει φαίνεται πως κατέληξε στην Πάτμο, με τον κινηματογραφικό της παρτενέρ Ρίτσαρντ Γκιρ να ακολουθεί κατά πόδας, για τους δικούς του λόγους. Ως «γενεσιουργός αιτία» της δικής του επιλογής φέρεται η αφοσίωσή του στον βουδισμό και ως εκ τούτου, ποια άλλη ελληνική ομορφιά, πλην της Πάτμου, θα μπορούσε να του προσφέρει τέτοια κατανυκτική ατμόσφαιρα, ιδανική για αυτοσυγκέντρωση…

Αλλά και η Ελαφόνησος,φαίνεται πως έχει τους θαυμαστές της καθώς ο άσος της φόρμουλα Μίκαελ Σουμάχερ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει εκεί τη δική του θερινή κατοικία.

Ο Σον Κόνερι, από την άλλη επέλεξε τον συνδυασμό του ηπειρωτικού τοπίου με τη νησιωτική αύρα και απέκτησε σπίτι στο Πόρτο Χέλι. Πλάι στον Πόρο, ένα τσιγάρο δρόμος με το καΐκι για Σπέτσες και κάτι παραπάνω για Ύδρα. Για απόκτηση έκτασης στο Πόρτο Χέλι είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τελευταίοι αλλά όχι έσχατοι, η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, που δηλώνει γοητευμένη από την ιόνια ομορφιά και όπου φέρεται να αναζητεί σπίτι στη Κεφαλονιά, αλλά και ο μεγάλος μόδιστρος Αρμάνι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ενδιαφέρεται για τον παράδεισο της οικογένειας Ωνάση, Σκορπιό, στη Λευκάδα.


πηγη:news247

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://neamadata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου