'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Συνελήφθηκε γιατί κυκλοφορούσε με μπικίνι σε εμπορικό κέντρο!!!!!!!!!!

Βρετανίδα συνελήφθηκε και κατηγορήθηκε για απρέπεια, αφού κυκλοφορούσε σε εμπορικό κέντρο φορώντας μπικίνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, το υπουργείο εξωτερικών επιβεβαίωσε την σύλληψη της γυναίκας και διευκρίνισε πως οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν έχουν ήδη αποσυρθεί.
Πιστεύεται πως η τουρίστρια συνελήφθηκε έπειτα από παράπονο πολίτη ότι κυκλοφορούσε με άσεμνη ενδυμασία εντός του Dubai Mall, του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στον κόσμο και μέρος του συγκροτήματος Burj Khalifa.
Δεν είναι η πρώτη φορά που Βρετανοί τουρίστες στο Ντουμπάι έχουν αγνοήσει τους νόμους στο Ντουμπάι. Ο επιχειρηματίας Vince Acors και η εκδότης Michelle Palmer έλαβαν ποινή τριμηνιαίας φυλάκισης, γιατί βρέθηκαν ένοχοι στην κατηγορία πως έκαναν σεξ σε παραλία τον Ιούλιο 2008. Και οι Charlotte Adams και Ayman Najafi έκτισαν μηνιαία ποινή φυλάκισης γιατί αντάλλαξαν φιλί σε εστιατόριο.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών, αναγράφονται συμβουλές προς τουρίστες που πρόκειται να επισκεφτούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπενθυμίζοντάς τους πως οι τοπικοί νόμοι αντανακλούν το γεγονός πως τα Εμιράτα είναι Ισλαμικά κράτη. «Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σεμνά όταν κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους, όπως τα εμπορικά κέντρα. Τα ενδύματα πρέπει να καλύπτουν το πάνω μέρος των χεριών και των ποδιών και τα εσώρουχα δεν πρέπει να φαίνονται. Η επίδειξη στοργής σε δημόσιους χώρους αποδοκιμάζεται και έχουν γίνει συλλήψεις στο παρελθόν». 


ΠΗΓΗ:  http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου