'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Kύπρος: Eργοληπτική εταιρεία διπλοπωλούσε ακίνητα!

Τη δημοσιοποίηση ονόματος εταιρείας που διπλοπωλούσε ακίνητα και προέβαινε και σε άλλες παρανομίες υποστηρίζει η Αστυνομία για να προστατευθεί το κοινό.
Η Λευκή Σολομώντος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ότι η Αστυνομία θα διαβουλευθεί με τον Γενικό Εισαγγελέα και την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να παρακαμφθούν οποιαδήποτε νομικά προσκόμματα και να ενημερωθεί το κοινό.

Η κ. Σολομώντος είπε ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των καταγγελιών που έχουν υποβληθεί στην Αστυνομία, καθώς και των υποθέσεων που έχουν διερευνηθεί ή διερευνώνται. Ορισμένες υποθέσεις, είπε, έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Κατά κύριο λόγο αφορούν αδικήματα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας τίτλων ιδιοκτησίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, δόλιας συναλλαγής με περιουσιακά έγγραφα και άλλα συναφή αδικήματα.
Σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται να διπλοπωλούνταν ακίνητα και να επιδεικνύονταν πλαστοί τίτλοι ιδιοκτησίας. Κατά κύριο λόγο οι υποθέσεις αυτές διερευνώνται από την Αστυνομία Λάρνακας και Αμμοχώστου.

http://filoksenos.blogspot.com/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου