'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!

Η τρομοκρατία αλώνει την Ελλάδα και στέλνει το μηνύματα της προς πάσα κατεύθυνση, δίνοντας το στίγμα της στη φίμωση και τον εκφοβισμό των ελεύθερων φωνών. Εξελίσσετε σε Λερναία Ύδρα που μόλις της κόψουν ένα κεφάλι, βγαίνουν αμέσως δύο ή τρία για να το αντικαταστήσουν. Δε μας έφταναν οι εγχώριοι δολοφόνοι – τρομοκράτες, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη και τη παγκόσμια διακυβέρνηση, κάνοντας εισαγωγή διεθνών εγκληματιών για να περάσουμε και στο επόμενο στάδιο κατρακύλας.

Μαζί με αυτούς εξελίσσετε και μία παγκόσμια πρώτη, όπου κάθε τρομοκρατική οργάνωση, εκτός από τις γιάφκες, τις προκηρύξεις, τα όπλα και τα ειδεχθή εγκλήματα της, έχει και τους δικούς της δικηγόρους, για εσωτερική κατανάλωση, τα δικά της ΜΜΕ για προώθηση και τους δικούς της δημοσιογράφους για επαφή με το ευρύ κοινό. Όλοι αυτοί φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο για τα «ανθρώπινα» δικαιώματα των ανθρωπόμορφων τεράτων, που στέρησαν όμως σε κάποιους άλλους τα δικά τους ανθρώπινα δικαιώματα. Τα απλά καθημερινά δικαιώματα, του να αγκαλιάσουν τη γυναίκα τους, να φιλήσουν το παιδί τους και να κρατήσουν το χέρι του άρρωστου γονιού τους. Στο όνομα της δημοκρατίας αυτοί απαιτούν, αυτά που στέρησαν!!!

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και ο Σάββας Ξηρός, γράφουν βιβλία και δίνουν συνεντεύξεις επί παντός επιστητού. Φροντίζουν ώστε κανένας να μη ξεχάσει τη δράση τους και να υπάρξουν συνεχιστές στο έργο τους. Μεγάλος υποστηρικτής των δικαιωμάτων των τρομοκρατών, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος φιλοξενεί πολύ συχνά τα γραφόμενα του Ξηρού!!! Η Αγγελική Σωτηροπούλου αθωώθηκε γιατί είχε και ένα παιδί, λες και όλοι όσοι σκοτώθηκαν δεν είχαν παιδιά ή δεν ήταν κάποιων τα παιδιά. Τι κι αν δε σκότωσε η ίδια, σκότωνε η σιωπή της και η παροχή ασύλου προς το σύντροφο της.

Που πήγαν τα περί συνεργίας γιατί και η σιωπή όταν γνωρίζεις είναι συνεργία. Που πήγαν τα περί συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση, γιατί όταν ξέρεις πότε, που και ποιόν πάνε να δολοφονήσουν και δε μιλάς είναι συνεργία!! Η Αλίσια Ρομέρο Κορτές, μας παρέδιδε μαθήματα δημοκρατίας για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί η ελληνική κοινωνία και η δικαιοσύνη στους τρομοκράτες-δολοφόνους. Κανείς δε σκέφτηκε να τη στείλει από εκεί που ήρθε και να τη καταστήσει persona non grata για την Ελλάδα...

Ο Νίκος Μαζιώτης πέτυχε να συμμετάσχει στον τοκετό της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, καθώς και να την επισκέπτεται στον Κορυδαλλό για να βλέπει το παιδί τους. Αλήθεια όλοι αυτοί που σκότωσαν, μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους; Τι πολιτεία είναι αυτή και τι δικαιοσύνη που επιτρέπει σε δύο τέρατα να μεγαλώνουν ένα παιδί και δε τους αφαιρεί τη γονική μέριμνα και κηδεμονία. Τι κράτος είναι αυτό που αφήνει ένα παιδί στα χέρια τεράτων για να αναπαράγουν τις σαθρές και δολοφονικές τους ιδεολογίες; Όλοι τους έχουν το θράσος να μιλάνε για δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για ανθρώπινα δικαιώματα, για ανθρώπινη διαβίωση και εμείς απλά τους ακούμε, απλά τους παραχωρούμε, απλά χαμογελάμε, απλά τους δικαιολογούμε, απλά ανεχόμαστε, απλά ανοσιουργούμε πάνω από τους τάφους των δολοφονημένων.

Δε φτάνει που σκοτώνουνε, που λοιδορούν το πολίτευμα, που εκμεταλλεύονται τη δημοκρατία, που βιάζουνε την ελευθερία, που εκμαυλίζουν τον πολιτισμό, που χρησιμοποιούν τη δημοσιότητα, παρά δημαγωγούν με τις προκηρύξεις τους και κατασυκοφαντούν τα θύματα, μετατρέποντας τις δαιδαλώδεις σκέψεις τους σε ιδεολογία που δικαιολογεί τα εγκλήματα τους και ωραιοποιεί τις πράξεις τους. Θύματα της τρομοκρατίας σήμερα είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας, ο Νεκτάριος Σάββας, ο Γιώργος Βασιλάκης και οι τραυματίες Διαμαντής Μαντζούνης, Σοφία Ψυχογιού και Γεώργιος Τζουμάνης.

Εχθές ήταν ο Βασίλης Μπούρας, ο Ν. Γεωργακόπουλος, Ν. Λουρίδας, ο Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο Μ. Μαράτος, ο Σταύρος Γκούμας, η Χρυσή Παραπαγγίδου, ο Παντελής Πέτρου και ο οδηγός του Σωτήρης Σταμούλης, ο Ευάγγελος Μάλλιος, οι χωροφύλακες Αργυρόπουλος και Τατζημπίρος, ο Νίκος Βελούτσος, ο αστυφύλακας Χρήστος Μάττης, ο εκδότης της εφημερίδας Απογευματινή Νίκος Μομφεράτος και ο οδηγός του Παναγιώτης Ρουσσέτης, ο εκδότης της εφημερίδας Βραδυνή Τζώρτζης Αθανασιάδης, ο αρχιφύλακας Νίκος Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Χαλυβουργικής Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο νευροχειρούργος Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης, ο Π. Ταρασουλέας, ο Γιώργος Πέτσος, ο βουλευτής της Νέας δημοκρατίας Παύλος Μπακογιάννης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο αστυφύλακας Γιάννης Βαρής, ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασσάς, ο Θάνος Αξαρλιάν, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου, ο διοικητής της «Εθνικής Τράπεζας» Μιχάλης Βρανόπουλος, ο εφοπλιστής Κώστας Περρατικός. Ατελείωτος ο μακάβριος κατάλογος των δολοφόνων.

Εμείς στη λήθη μας και η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, να μοιράζει σπίτια σε δήθεν βιασμένες αλλοδαπές, στην Κούνεβα και σε όποιον βρει μπροστά της, φτάνει να είναι αλλοδαπός. Οι οικογένειες των θυμάτων διαβιώνουν με δανεικά, πληρώνουν τα ιατρικά έξοδα των τραυματιών επιζώντων. Οι πληγές των κορμιών επουλώνονται, οι τάφοι σφραγίζονται αλλά οι εφιάλτες και οι ουλές της ψυχής μένουν σταθερά και γίνονται πιο βαθιές με τη δική μας αδιαφορία. Εμείς είμαστε αυτοί που βοηθάμε στην αποθράσυνση των υπευθύνων, στην αδιαφορία των ιθυνόντων, στην παραμέληση των καθηκόντων των λειτουργών. Εμείς είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί!!!

Το ρολόι της Ελλάδας χτύπησε μεσάνυχτα, αλλά το σκοτάδι είναι πιο βαρύ όταν δε περιμένεις να ξημερώσει!!!



Από τη Χριστίνα Σιδέρη
πηγή 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου