'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Με ψίχουλα ζει η Σούζαν Μπόιλ!!!

Έχει βγάλει εκατομμύρια στη μικρή διάρκεια που μετρά η καριέρα της. Αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο και το ντεμπούτο άλμπουμ της ξεπούλησε!

Κι όμως, το ασχημόπαπο με την εκπληκτική φωνή, η 49χρονη Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) πρέπει να ζει με μόλις 500 λίρες (600 ευρώ περίπου) την εβδομάδα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η Μπόιλ όχι μόνο αναγκάζεται να ζει με το μισθό υπαλλήλου αλλά δεν έχει καν το δικαίωμα να εκδώσει πιστωτική κάρτα.
Ο αδερφός της Μπόιλ που έκανε τις αποκαλύψεις μαζί με άτομα του περιβάλλοντός της, υποστηρίζει πως η Σούζαν που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο "Britain's Got Talent" δεν έχει καν το ρευστό που απαιτείται για να επιπλώσει το καινούργιο της σπίτι, αξίας 300.000 λιρών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζέρι Μπόιλ (Gerry Boyle), η Σούζαν υποφέρει από έντονο στρες επειδή παλεύει πολύ σκληρά να τα βγάλει πέρα με τα λίγα χρήματα που διαθέτει στην τσέπη της και κάποιες φορές που βγαίνει για ψώνια στην περιοχή του Τέσκο, αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τις αστικές συγκοινωνίες.
Κι αν αναρωτιέστε που βρίσκεται η περιουσία της Μπόιλ από τα 8,1 εκατομμύρια αντίτυπα που πούλησε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο "I dreamed a dream", η απάντηση είναι πως τον έλεγχο της περιουσίας της 49χρονης τραγουδίστριας έχει μια ομάδα επαγγελματιών επενδυτών, ξεχωριστή από τα άτομα που διαχειρίζονται την εικόνα της Μπόιλ εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρίας "SyCo" του Σίμον Κόουελ, στην οποία ανήκει η 49χρονη Σούζαν.
Πάντως, άλλη πηγή της εφημερίδας "Μirror" ανέφερε πως ήταν απόφαση της Μπόιλ να έχει στη διάθεση της ένα συγκεκριμένο ποσό για να επιβιώνει και να επενδύει τα υπόλοιπα χρήματα που διαθέτει. Η ίδια φέρεται να έχει πλήρη έλεγχο της περιουσίας της που ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα δικαιώματα των πωλήσεων του πρώτου της άλμπουμ ενώ έχει επιλέξει να ζει με λίγα μετρητά γιατί είναι πολύ υπεύθυνη και θέλει να κάνει σωστή οικονομία των χρημάτων της.
Όμως, ακόμα και σε αυτές τις πληροφορίες, ο 55χρονος αδερφός της Μπόιλ δίνει τη δική του διάσταση:
"Όταν η Σούζαν πήγε στην τράπεζα και κατάλαβε πως δεν μπορεί να εκταμιεύσει τα χρήματα που έβγαλε με τον ιδρώτα της, σάστισε", τόνισε ο Μπόιλ στην εφημερίδα "News of The World" ενώ συμπλήρωσε:
"Η αδερφή μου διαθέτει εκατομμύρια κι όμως η ίδια δεν έχει κανένα δικαίωμα σε αυτά και αυτό της δημιουργεί τεράστιο άγχος αφού φοβάται πως μπορεί να τα χάσει όλα ξαφνικά"!
Ο Μπόιλ ανέφερε μάλιστα πως η Σούζαν είχε μια συνάντηση με τους διαχειριστές των χρημάτων της στις 17 Ιουνίου όπου και παραπονέθηκε για τα ελάχιστα χρήματα που έχει στη διάθεσή της για να ζει.
Τέλος, ο Τζέρι Μπόιλ υποστήριζε πως η διάσημη αδερφή του του εξομολογήθηκε πως οι επενδυτές της διαθέτουν μόνο 500 λίρες εβδομαδιαία και πως η ίδια δεν έχει χρήματα ούτε για ν' αγοράσει έπιπλα για το καινούργιο της σπίτι. Μέχρι στιγμής, η ίδια η Σούζαν Μπόιλ δεν έχει αναφερθεί επίτου ζητήματος και φαίνεται ν' ασχολείται μόνο με την πολυτελή της βίλα  στο Μπλάκμπερν!
Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια

ΠΗΓΗ:   http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου