'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ισοπαλία με τη Μίλαν!!!!!!!

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν στο Silverdome του Ντιτρόιτ. Στη διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟ φάνηκε άτυχος και έχασε με 5-3.

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτηση με 3-2 επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Inter, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πετύχουν ισοπαλία απέναντι στο «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Ο αγώνας ξεκίνησε στις 03:00 ώρα Ελλάδος.


H ενδεκάδα του
ΠΑΟ ήταν η εξής: Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Γκοβού, Λέτο, Σισέ.

Η ενδεκάδα της
Μίλαν: Αμπιάτι, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Νέστα, Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο, Τιάγκο Σίλβα, Μέρκελ, Αντονίνι, Οντουαμάντι

Αξίζει να σημειωθεί η έντονη παρουσία των φίλων της Milan, καθώς πολλοί κάτοικοι του Ντιτρόιτ έχουν ιταλική καταγωγή.


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ (0-0)


Μέτρια εικόνα έδειξε ο Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου με την Milan. Αρκετά προβλήματα παρατηρήθηκαν στη μεσαία γραμμή.


Η πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό έγινε στο 9’ όταν σε πάσα του Νίνη, στην πλάτη της ιταλικής άμυνας, ο Γκοβού έκανε την κίνηση, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει με γκολ τη φάση.


Στο 17’ ο Σισέ πάσαρε στον Νίνη, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ.


Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έγινε στο 27’ από τον Λέτο αλλά ο Κατσουράνης και ο Καντέ δεν πρόλαβαν να βάλουν το κεφάλι και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.


Η τελευταία φάση του α’ ημιχρόνου έγινε στο 44'. Ο νεοαποκτηθείς Γάλλος Γκοβού βρήκε με πολύ όμορφη πάσα τον συμπατριώτη του Σισέ, αλλά το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε εύκολα ο Αμπιάτι.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Πολύ δυνατά ξεκίνησε το β' ημίχρονο του αγώνα, με τους πράσινους να πιέζουν σε όλες τις γραμμές. Να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα των ροσσονέρι, Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Νέστα, στο β' ημίχρονο.


Στο 50' οι παίκτες του Νιόπλια άγγιξαν το γκολ, όταν μετά από εντυπωσιακή κούρσα ο Σισέ έκανε την σέντρα στον Νίνη, αλλα αυτός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.


Πέντε λεπτά αργότερα (55') οι νταμπλούχοι Ελλάδος σκόραραν, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε ένα κανονικό γκολ.



ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου