'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Απίστευτο! Χόρευε με τη γυναίκα του αλλά καταγγέλθηκε ότι την έδερνε!!

Τούρκος μετανάστης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη γυναίκα του προσπάθησε να εξηγήσει σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας τη διαφορά ανάμεσα στη συζυγική βία και το δημοφιλή τουρκικό χορό "κολμπαστί".
Ο Αλετίν Τσαν, ιδιοκτήτης εστιατορίου κεμπάπ, συνελήφθη στην Χαουέρα όταν ένας περαστικός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον είδε να χτυπά και να προσπαθεί να στραγγαλίσει την σύζυγό του Ελμάς.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο ότι χόρευε μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του μπροστά στο εστιατόριο τους. Ο χορός αυτός που πρωτοεμφανίστηκε στην Τραπεζούντα τη δεκαετία του 1930 χορεύεται με απότομες κινήσεις που μπορεί να θυμίζουν πυγμαχία και κεφαλοκλειδώματα.
"Πάντα χορεύουμε έτσι. Είμαι χαρούμενος να χορεύω με την οικογένειά μου, ποιό είναι το κακό; Οι άνθρωποι εδώ νόμιζαν ότι τη χτυπάω και όχι ότι χορεύω, έτσι είναι η κουλτούρα μας", υπερασπίστηκε τον εαυτό του ο Τσαν.
Από την πλευρά του ο δικαστής που ασχολείται με την υπόθεση έδωσε διορία δύο εβδομάδων στην αστυνομία για να βρει ένα DVD με τον ιδιόρρυθμο αυτό χορό και να ανακαλύψει αν όντως ο Τσαν χόρευε. 


ΠΗΓΗ:   http://filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου