'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

20χρονος παντρεύτηκε 77χρονη!!!

Εικοσάχρονος ιρανός παντρεύτηκε μια γυναίκα 77 ετών, η οποία ουδέποτε στη ζωή της είχε συνάψει σχέση με άνδρα, σε επαρχία του ανατολικού Ιράν, γράφουν οι τοπικές εφημερίδες. Ο νεαρός γαμπρός, Χισάμ Χαλιλί παντρεύτηκε τη Φατμέ Ζαμσιντί Χαχί στο χωριό Γκοναμπάντ της επαρχίας Χορασάν στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Τοπικός κυβερνητικός υπάλληλος, επικεφαλής του ληξιαρχείου ενέκρινε την ένωση ανάμεσα στο νεαρό και την "ευτυχή κόρη", όπως αποκαλούν τη νύφη οι εφημερίδες, διευκρινίζοντας ότι η υγεία και των δύο είναι σε άριστη κατάσταση και πως δεν υπήρχε νομικό κόλλημά για το γάμο τους.

Οι γάμοι μεταξύ υπερήλικων γαμπρών και πολύ νέων γυναικών είναι σχετικά συνηθισμένοι στο Ιράν, το αντίστροφο όμως συμβαίνει σπάνια. Σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ΙΡΝΑ, ο γαμπρός είναι πιθανό να νυμφεύθηκε την κατά 57 χρόνια μεγαλύτερη του Φατμέ, προκειμένου να μειώσει τη στρατιωτική του θητεία από δύο έτη σε ένα. Οι παντρεμένοι υπηρετούν το ήμισυ της στρατιωτικής τους θητείας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.


Τεχεράνη (Ρόιτερ)

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://rc-cafe.blogspot.com

1 σχόλιο: