'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Το πεντάλεπτο που κόστισε ...30 δισεκατομμύρια δολάρια !!!!!!!!!!1

Εκτός διαγωνισμού προμήθειας ιπτάμενων τάνκερ, ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων, του Αμερικανικού Στρατού, βρέθηκε η εταιρεία US Aerospace επειδή καθυστέρησε να καταθέσει την προσφορά της για μόλις πέντε λεπτά της ώρας.

Ο διαγωνισμός του Πενταγώνου αφορούσε την αντικατάσταση των ιπτάμενων τάνκερ KC-135 με τα οποία ανεφοδιάζονται, εν πτήσει, τα πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, με αεροπλάνα εξελιγμένης τεχνολογίας. Σε αυτό θα συμμετείχαν οι εταιρείες Boeing, EADS και US Aerospace. Ενώ όμως οι δύο πρώτες κατέθεσαν τις προσφορές τους εμπρόθεσμα, η προσφορά της US Aerospace έφτασε στο αρμόδιο γραφείο του Πενταγώνου πέντε λεπτά καθυστέρηση. Χρόνος ικανός να τη θέσει εκτός διαγωνισμού.


Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζεφ Μορέλ: "Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν διαγωνισμό που αφορά 30, ίσως και 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν πρόκειται για διαγώνισμα στο γυμνάσιο. Οι προθεσμίες μπαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να τηρούνται κι αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει κάθε επαγγελματίας προμηθευτής".


Από την πλευρά της, η US Aerospace, ισχυρίζεται οτι κατέθεσε την προσφορά της εμπρόθεσμα και θα ζητήσει την επανεξέταση των προσφορών.


Enet.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου