'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της στο internet, ενώ τον είχε προλάβει για να τις εξαφανίσει!!

«Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» λέει η παροιμία και στην περίπτωση της Τάρα Φίτζεραλντ από το Σακραμέντο έχει διπλή σημασία καθώς ο τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκε για τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, δημοσίευσε γυμνές τiς φωτογραφίες στο ίντερνετ ενώ έκανε και αγορές με την πιστωτική της κάρτα!

Η ειρωνεία είναι ότι η...

Τάρα Φίτζεραλντ, λόγω των μηδαμινών γνώσεων της στους υπολογιστές, είχε ζητήσει τη βοήθεια του τεχνικού για να της βρει 16 γυμνές φωτογραφίες που δε μπορούσε να εντοπίσει στον υπολογιστή της επειδή φοβόταν ότι μπορεί κάποιος να τις «πάρει» από τον υπολογιστή της και να τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο!


Η Αμερικανίδα, όπως ανέφερε η ίδια, τηλεφώνησε απευθείας στην γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας η οποία παρέπεμψε στον συγκεκριμένο τεχνικό… που βρισκόταν στην Ινδία! Επί της ουσίας, ο Ινδός τεχνικός παρείχε βοήθεια εξ’ αποστάσεως από τη Μουμπάι(!) στην Τάρα Φίτζεραλντ ζητώντας της να του επιτρέψει από τον υπολογιστή της την «απομακρυσμένη χρήση», με την οποία μπορεί κάποιος- με άδεια του διαχειριστή του υπολογιστή- να έχει πρόσβαση μέσω ίντερνετ σε υπολογιστές που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά!



Λίγο μετά από αυτό, η Τάρα Φίτζεραλντ συνειδητοποιεί ότι όχι μόνο οι 16 γυμνές της φωτογραφίες βρέθηκαν αλλά είχαν αναρτηθεί από τον τεχνικό σε ιστοσελίδα! Αυτό δεν ήταν το μοναδικό «παράδοξο» όμως: σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο ABC San Francisco, ο τεχνικός την έπεισε με κάποιον τρόπο να του αποστείλει ένα καινούργιο laptop για να μπορεί να κοιτάξει καλύτερα την περίπτωση της.



Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες για να διαπιστώσει ότι ο υπολογιστής -αξίας 800 δολαρίων- είχε αποσταλεί όχι στον Ινδό τεχνικό αλλά σε μια νεαρή γυναίκα στο Τένεσι με την οποία το τεχνικός είχε επικοινωνία!



Η εταιρεία μετά από έρευνα απέλυσε τον συγκεκριμένο τεχνικό ενώ η Τάρα Φίτζεραλντ έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο προκειμένου να ζητήσει αποζημίωση για την εταιρεία.


Πηγή: star
http://xenixtis1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου